English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 25 May 2013, 17:07   #1
Neil79
IndieRetroNews
Neil79's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: -
Posts: 2,833
Traceback error



Seems to be a common thing with certain ADF/TOSEC files, any ideas?
Neil79 is offline  
Old 25 May 2013, 17:20   #2
thevoice
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: germany
Posts: 142
hi,

make sure your have a directory named

Minimal Ŵorkbench v3.1 in ~/FS-UAE/Hard Drives

inside the directory you will need the files from workbench v3.1

you will need this for other workbenches aswell. namely v1.3 , 2.04, 2.05 and 3.1
thevoice is offline  
Old 25 May 2013, 17:26   #3
Neil79
IndieRetroNews
Neil79's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: -
Posts: 2,833
Nice

Created the Minimal Workbench v3.1 folder in FS-UAE/HARD DRIVES
Copied over the Workbench v3.1 files and the error no longer appears!

However I just get this screen now

http://s24.postimg.org/tk43ouxrp/Clipboard01.jpg

Thanks for the fast and helpful reply!!
Neil79 is offline  
Old 25 May 2013, 17:52   #4
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 43
Posts: 24,024
You need to extract the Workbench 3.1 disk into that folder too. Easiest way would be to 'mount' the folder as a harddrive, boot with the disk and then copy it over via CLI.
TCD is offline  
Old 25 May 2013, 20:18   #5
Neil79
IndieRetroNews
Neil79's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: -
Posts: 2,833
Loaded Amikit-Winuae, added workbench-311.hdf as a Bootable HARDfile below the hard-drive of AmiKit. Booted into AmiKit, used opus, went into the Workbench-311 drive, and then copied over everything to FS-UAE/HARD DRIVES/Minimal Workbench v3.1.

FS-UAE no longer complains and i'm directly into workbench with everything working!

THANKYOU

All done
Neil79 is offline  
Old 25 May 2013, 20:24   #6
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 43
Posts: 24,024
Glad you have it working The process should be automated in a later version of the launcher.
TCD is offline  
Old 25 May 2013, 20:26   #7
Neil79
IndieRetroNews
Neil79's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: -
Posts: 2,833
Awesome, thanks again for your time!
Neil79 is offline  
Old 26 May 2013, 00:37   #8
FrodeSolheim
FS-UAE Developer
FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 40
Posts: 3,860
I don't seem to be needed here - great support
FrodeSolheim is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WHDLoad error: error during 'resload_LoadKick' on monkey island & others jamespstevenson project.MAGE 14 20 February 2014 05:33
ERROR: Metal Masters (Illegal Instruction / Address Error / Black Screen) killergorilla project.Killergorilla's WHD packs 7 25 March 2012 15:32
ERROR: Leisure Suit Larry Enhanced (Address Error) batwinky project.Killergorilla's WHD packs 23 30 January 2011 13:00
(ERROR) Shadow Warriors - DOS Error #219 Retro-Nerd project.Killergorilla's WHD packs 5 04 January 2009 16:26
ERROR: Arena (Psygnosis) (resload_control error) killergorilla project.Killergorilla's WHD packs 5 25 September 2007 17:39

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09989 seconds with 15 queries