English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 16 October 2017, 13:15   #1
Sanxion
Registered User

 
Join Date: Jul 2017
Location: Burnley / England
Posts: 126
Gotek - boot to adf selector

Hi all

I received and installed my Gotek drive over the weekend and have encountered an issue which I am sure can easily be resolved...

After copying the adf selector and a selection of games to a USB drive, I started my 1200 and it booted to the selection screen - as expected. I then assigned Beast disk 1 to 000 and Beast disk 2 to 001...restarted the machine and it proceeded to load the game (except that it didn't actually work...just a mess of graphics).

When I then restarted the machine, it attempted to load Beast again...when I removed the USB drive, same issue.

So my question is, how do I return back to the adf selector menu?
Sanxion is offline  
Old 16 October 2017, 13:18   #2
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 42
Posts: 9,365
Insert disk 000 and you should get the selector.
Jope is offline  
Old 16 October 2017, 13:25   #3
Sanxion
Registered User

 
Join Date: Jul 2017
Location: Burnley / England
Posts: 126
Will that work as I have assigned Beast disk 1 to 000?
Sanxion is offline  
Old 16 October 2017, 13:38   #4
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 42
Posts: 9,365
Ah, sorry I didn't notice you said that. Copy the stock selector back and don't overwrite slot 0? :-)
Jope is offline  
Old 16 October 2017, 13:41   #5
Sanxion
Registered User

 
Join Date: Jul 2017
Location: Burnley / England
Posts: 126
You mean I have overwritten the adf selector on the USB drive by assigning a gane disk to 000?
Sanxion is offline  
Old 16 October 2017, 15:46   #6
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 42
Posts: 9,365
Well, not totally overwritten, but afaik the slot assignments are saved to the selector adf. I may be mistaken when talking about the HxC selector, this definitely is how the cortex selector worked.
Jope is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amiga Boot Selector gibs Amiga scene 73 18 June 2022 03:40
Gotek's SELECTOR.ADF replacement KONEY Amiga scene 18 17 April 2018 16:40
Can a floppy selector switch & external<>internal Gotek cable work together? Starglider 2 Hardware mods 45 13 March 2017 23:36
New Gotek 'Selector' app? mazxim Amiga scene 3 14 March 2016 01:15
Gotek selector vertigo support.Apps 4 02 July 2015 15:20

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07134 seconds with 13 queries