English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 30 September 2020, 00:46   #61
White
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Location: italy
Posts: 1,196
i corrected the configuration i chose cvision3D zorroIII and the 24Bit screen but the jit is disabled

Last edited by White; 09 January 2021 at 19:11.
White is offline  
Old 30 September 2020, 13:09   #62
James
Registered User

 
Join Date: Mar 2010
Location: Beckenham/England
Posts: 692
Quote:
Originally Posted by White View Post
I tried the cvision3D with 3.xx it seems to work quake1 it also works wazp3d
One of the main reasons to emulate a CV3D is the (limited) 3D capabilities. Try using the real Warp3D instead of Wazp3D.

http://aminet.net/package/driver/video/Warp3D-4.2a
James is offline  
Old 30 September 2020, 14:11   #63
White
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Location: italy
Posts: 1,196
@James
Thanks a lot for the tip.
i have no experience with graphics cards on amiga
at the moment I have found a configuration that works with JIT enabled.
I can boot is the graphics are perfect
Quake1 is now fast, but I don't know if it's right.
Now I try warp3D
I guess during the installation phase I have to choose cvision3d as the driver?
Thank you.
White is offline  
Old 30 September 2020, 14:19   #64
White
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Location: italy
Posts: 1,196
the executable of quake1 to use is the normal or quakeGL?
for quake 2 is quake RTG?

thank you very much for any suggestions.
White is offline  
Old 30 September 2020, 14:23   #65
White
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Location: italy
Posts: 1,196
this is the configuration, i hope to get some suggestions, thanks
Attached Files
File Type: uae CYBERVISION3D-JIT-WORK.uae (25.3 KB, 247 views)
White is offline  
Old 30 September 2020, 18:33   #66
White
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Location: italy
Posts: 1,196
quakeGL works
warp3d exits winuae
it's probably already been posted I'll put it in case it's useful.
otherwise no idea what I'm doing :-)
i will wait patiently, thanks
Attached Files
File Type: dmp winuae_4.5.0_bBeta 2_2020.09.30_17.26.48.dmp (196.0 KB, 244 views)
White is offline  
Old 30 September 2020, 18:50   #67
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 46
Posts: 25,088
Quote:
Originally Posted by White View Post
quakeGL works
warp3d exits winuae
it's probably already been posted I'll put it in case it's useful.
otherwise no idea what I'm doing :-)
i will wait patiently, thanks
Crashes in soft3d.dll. Not my problem.

EDIT: DO NOT USE any kind of native code stuff with emulated hardware boards!

Last edited by Toni Wilen; 30 September 2020 at 19:20.
Toni Wilen is online now  
Old 30 September 2020, 19:26   #68
White
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Location: italy
Posts: 1,196
Toni,
thanks, allow native code so is it to be disabled?
I disabled it but the cvision3D board no longer appears in warpd3D
i removed wazp3d
White is offline  
Old 30 September 2020, 19:35   #69
Zilog
Registered User

 
Join Date: May 2014
Location: Italy
Posts: 419
Quote:
Originally Posted by White View Post
Toni,
thanks, allow native code so is it to be disabled?
I disabled it but the cvision3D board no longer appears in warpd3D
i removed wazp3d

I had same problem, don't appears cvision3D board.
I resolve unistall picasso96 driver and i install CyberGraphics v4 video drivers and after i reinstall warp3d driver 4.2a from aminet.
Zilog is offline  
Old 30 September 2020, 19:51   #70
White
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Location: italy
Posts: 1,196
@Zilog
thank you very much, something has changed
Is allow native code enabled or should it be disabled?
what do you choose with picasso drivers only cvison3D or even picassoIV
with warp3D what did you choose version 3 of cvision3D?
Thanks again :-)
White is offline  
Old 30 September 2020, 19:59   #71
Zilog
Registered User

 
Join Date: May 2014
Location: Italy
Posts: 419
@White

_Native Code disable.
_I select only cvison3D v3/v4 in warp3d
Zilog is offline  
Old 30 September 2020, 20:01   #72
White
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Location: italy
Posts: 1,196
thank you
what depth of screen do you use 16 24 or 32 ?
White is offline  
Old 30 September 2020, 20:07   #73
Zilog
Registered User

 
Join Date: May 2014
Location: Italy
Posts: 419
Quote:
Originally Posted by White View Post
thank you
what depth of screen do you use 16 24 or 32 ?

I have test 640*480 8/16/24 ....in my setting 32 bit don't appers.
Zilog is offline  
Old 30 September 2020, 20:13   #74
White
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Location: italy
Posts: 1,196
@Zilog
thanks you were very kind
one last thing you use CV3D zorro 3 or another?
what picasso driver did you install the old ones on aminet?
thank you
:-)
White is offline  
Old 30 September 2020, 20:21   #75
White
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Location: italy
Posts: 1,196
@Zilog
maybe I'm wrong graphic card I chose zorroIII CV3D

Last edited by White; 09 January 2021 at 19:10.
White is offline  
Old 30 September 2020, 20:24   #76
Zilog
Registered User

 
Join Date: May 2014
Location: Italy
Posts: 419
@White


_Use Zorro III
I search into eab server CyberGraph v4 and i download cd install iso after i have update with htt*p://aminet.net/driver/video/CyberGraphX_4.3rc6.lha




@Toni is correct configuration of test:


Amiga 4000
Os 3.1 or more
CyberGraphX_4.3rc6
Warp3d 4.2a


Thanks a lot.
Zilog is offline  
Old 30 September 2020, 20:32   #77
White
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Location: italy
Posts: 1,196
@Zilog
Now I try, thanks again
i have the cd is version 4.42.0 ?
and also the CyberGraphX_4.3rc6 update
Thanks again!
White is offline  
Old 30 September 2020, 20:58   #78
Zilog
Registered User

 
Join Date: May 2014
Location: Italy
Posts: 419
@White;1431039]
i have the cd is version 4.42.0 ? Yes.
Zilog is offline  
Old 30 September 2020, 21:02   #79
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 46
Posts: 25,088
If you didn't already noticed, this is getting quite offtopic.. This is not thread for finding out how to install/use CGX or Picasso96 or where to find it.
Toni Wilen is online now  
Old 30 September 2020, 21:14   #80
White
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Location: italy
Posts: 1,196
Toni
I'm sorry, you're right, I didn't want to ask so many questions
I would just like to try the new beta,
sorry again.
White is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (2 members and 4 guests)
Kjac, Zarnal
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WinUAE 4.0.1 beta series Toni Wilen support.WinUAE 64 15 July 2018 13:03
WinUAE 3.6.1 beta series Toni Wilen support.WinUAE 166 07 March 2018 23:48
WinUAE 3.2.0 beta series Toni Wilen support.WinUAE 385 09 November 2015 00:06
WinUAE 2.5.1 beta series Toni Wilen support.WinUAE 69 22 December 2012 11:22
WinUAE 2.2.0 beta series Toni Wilen support.WinUAE 119 28 June 2010 03:35

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.16277 seconds with 14 queries