English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 20 December 2020, 19:17   #1
oundfire99
Registered User

 
Join Date: May 2018
Location: Norwich
Posts: 55
Copying files to existing install on SD card

I can't work this one out,

I have OS 3.1.4 on my A500 on an SD working well, when I put the SD into my PC and copy files (music samples) from PC to Games directory in a folder called 'Samples' via dopus, they copy over and I launch WINUAE and can see them all ok, when I load up the A500 the directory or files are not there, tried 'Show All' still no luck.

Thanks.
oundfire99 is offline  
Old 22 December 2020, 19:34   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 46
Posts: 24,786
Do they appear if you list them in shell window?

Size of card? Size of partition(s)? Which HD controller?
Toni Wilen is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgrading an existing install? n9yty project.ClassicWB 2 21 January 2019 16:06
Amiga OS 3.1.4 - Can you install it on an existing 3.1 ? c0dehunter support.Hardware 10 20 January 2019 21:55
Kick 3.1.4. and existing OS3.9 install. Minimum changes ? SimonV support.Apps 8 24 October 2018 16:08
Help on how to install CWB39 to Existing 3.9 OS rikbliz project.ClassicWB 8 03 September 2012 10:11
Retrofitting Amikit or AmigaSYS to existing AmigaOS install HenryCase New to Emulation or Amiga scene 3 16 November 2008 23:50

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07150 seconds with 15 queries