English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad

 
 
Thread Tools
Old 08 August 2021, 19:21   #1
SuperFuryAnimal
Registered User

 
Join Date: Dec 2020
Location: UK
Posts: 34
Ishar 3 AGA Saving not working for me

Anyone have issues saving on Ishar 3 AGA??


I click save, type the name in, press enter, screen fades black, then comes back to ishar 3, seems frozen only esc does anything and that crashes to workbench.
SuperFuryAnimal is offline  
Old 12 September 2021, 00:48   #2
admiral
Engineer
 
Join Date: Oct 2018
Location: Shadow realm
Posts: 119
As it probably doesn't happen to everybody (particularly, the slave's authors), it would help to post specs.
admiral is offline  
Old 12 September 2021, 13:59   #3
apex
Registered User
apex's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Amigaplanet
Posts: 621
Could be a filesystem problem. I assume you are using PFS?
apex is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ishar 3 aga (new crack) UrBi Amiga scene 4 10 September 2020 20:32
Ishar AGA protection fails dlfrsilver project.WHDLoad 122 02 June 2013 21:05
ERROR Ishar AGA Marcuz project.Killergorilla's WHD packs 0 12 June 2011 15:55
req: Ishar 1, 2 and 3 (AGA versions only) wlcina request.Old Rare Games 1 08 September 2004 21:09
Ishar AGA manual or cracked haynor666 request.Old Rare Games 4 09 February 2003 18:46

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06172 seconds with 13 queries