English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.OtherUAE

 
 
Thread Tools
Old 20 February 2012, 12:12   #1
Washac
Junior Member
Washac's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: UK Southern End
Posts: 684
E-UAE Fullscreen Settings

OK, after a couple of days messing with E-UAE going further than I have gone before I now have an Amiga running workbench from a HD, yea, I got there there eventually.

Another question regarding E-UAE setting running with Hi-Torro.

No matter what fullscreen resolution I set it at when in fullscreen mode it looks no different wether I set at 800x600 or 1920x1200.

Sorry to be a pain with all my questions but I have searched the net for a good guide or help to no avail other than the Baconation site that help to set up some basic configs to get me started.
Washac is offline  
Old 20 February 2012, 13:45   #2
wilshy
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Location: SouthEast-ish UK
Posts: 372
Remember that you still need to set the Amiga screenmode within Workbench prefs.

Also with games as they will be, the majority of the time, 320 x 240/256 that will be the output regardless and it'll be stretched to your monitor size.

At least that's my understanding on it. It sounds like you're expecting an "upscale" almost from 320x256 (or whatever WB resolution) to your monitors 1920x1200.
wilshy is offline  
Old 20 February 2012, 13:57   #3
Washac
Junior Member
Washac's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: UK Southern End
Posts: 684
OK, thanks I was hoping for a bit of upscale, never mind at least I have Amiga running on My Mac.

Strange this obsession to get it up and running on my Mac, not far from where I sit is an Amiga 1200 all setup and working along with a cupboard full of 500s and boxed original games software.

Last edited by Washac; 20 February 2012 at 16:59.
Washac is offline  
Old 20 February 2012, 14:04   #4
wilshy
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Location: SouthEast-ish UK
Posts: 372
I think we're all the same mate. We live in a convenience world these days.
wilshy is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ideal display settings for Amiga with scanlines, and possible new look for new FS-UAE FrodeSolheim support.FS-UAE 23 14 June 2015 15:40
UAE settings as an Amiga prog thellier request.UAE Wishlist 0 14 July 2013 14:21
Fullscreen/Resolution eCat support.WinUAE 21 17 October 2012 23:50
uae-configuration warpmode settings don't invoke warp mode. Photon support.WinUAE 12 02 March 2010 20:17
PC Freeze with UAE fullscreen on Win7 nvidia arnljot support.WinUAE 25 30 January 2010 17:14

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07400 seconds with 15 queries