English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 02 July 2014, 13:37   #1
Umpa
Registered User
 
Join Date: Jul 2014
Location: Nottingham
Posts: 23
Arcade.app

Hi, sorry for the stupid question but I cant seem to find an answer with the search.

With the new 2.4 version I have downloaded there is an app called Arcade, but I cant seem to find any documentation for it, would some one point me in the right direction ?

T.I.A

Ump..
Umpa is offline  
Old 02 July 2014, 22:57   #2
FrodeSolheim
FS-UAE Developer
FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 41
Posts: 4,005
Hi, I guess the documentation for FS-UAE Arcade is close to non-existing yet

But the short tutorial is:
- enable the online game database in FS-UAE Launcher, scan your game media and verify that the launcher discovers installed games
- start FS-UAE Arcade and the games from the online database should appear, and the usage is then relatively straight-forward (alpha/beta version, several planned features are still missing).
FrodeSolheim is offline  
Old 03 July 2014, 19:33   #3
Umpa
Registered User
 
Join Date: Jul 2014
Location: Nottingham
Posts: 23
Thanks for the info, that explains why I could not get it working. At install I told OSX to over write the existing app, thinking it would preserve my settings, but it did not and I did not rescan my gamebase. So thats why Arcade app showed no content.
Umpa is offline  
Old 04 July 2014, 09:28   #4
FrodeSolheim
FS-UAE Developer
FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 41
Posts: 4,005
Hi, just for the record, installing/upgrading/overwriting FS-UAE apps does not delete user data / settings. But sometimes, upgrading to a new version will clear cached data such as scanned/found games (If I have changed the database schema and I don't bother to write a database upgrade routine).
FrodeSolheim is offline  
Old 04 July 2014, 11:34   #5
Umpa
Registered User
 
Join Date: Jul 2014
Location: Nottingham
Posts: 23
Thanks for the info, I got it working - I had a laugh when the app gave me its very own guru meditation ;0)
Umpa is offline  
Old 08 July 2014, 19:19   #6
FrodeSolheim
FS-UAE Developer
FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 41
Posts: 4,005
Yes, I am very happy with the error screen (hope you managed to resolve the problem causing the "guru" screen to appear)
FrodeSolheim is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
UAE4Droid 1.13 app Vars191 request.Other 0 23 February 2014 01:14
Building dev versions on OS X -- creating Launcher.app & how to link to FSUAE.app jrodman support.FS-UAE 6 07 December 2013 20:24
What App Do I Need chrispy support.Apps 8 18 September 2010 12:31
Ambermoon Arcade (aka DSA Arcade) viddi project.Amiga Game Factory 9 28 March 2008 12:44
Help...App Id theledge support.Apps 4 18 September 2006 08:25

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08034 seconds with 15 queries