English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 15 September 2011, 17:29   #1
apachacha
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Location: Czech Republic
Posts: 158
Bomber Bob crashes after completing stage 2

http://www.lemonamiga.com/games/details.php?id=1493

Tried three different versions. All using A500 most common, but I've tried using A1200 due to something someone mentioned online. The first and third just crash before loading the tunel section after completing level 2, the second one I'm not so sure about, but I found out that you can't change altitude there using the spacebar like in the other versions.

Tried to switch most everything, chipsets, memory settings etc. and the crash still happens.
apachacha is offline  
Old 15 September 2011, 19:39   #2
hipoonios
Amiga Hardcore Gamer

hipoonios's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Sweden
Age: 43
Posts: 1,207
I can't help sorry.

But I remember the same thing happened for me when I was playing it.

If I remember correctly, it even happen in the SPS/IPF release.
hipoonios is offline  
Old 15 September 2011, 20:01   #3
apachacha
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Location: Czech Republic
Posts: 158
I found out what happened.

Apparently, the non trainer version I found was heavily edited with level name screens removed, as well as an enemy on stage 2. I guess that's why it crashed.

However I can see why the people who worked on it did it like they did.

You see, you can change altitude in the original. But unlike the edited version which just used the spacebar, the original you had to press up/down, spacebar and fire at the same time to change. Plus the 3 D flying stages don't restart you all the way back at the begining in that version.

Odd.
apachacha is offline  
Old 15 September 2011, 20:32   #4
hipoonios
Amiga Hardcore Gamer

hipoonios's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Sweden
Age: 43
Posts: 1,207
Nice,

I might remember wrong after all. Maybe it was not the IPF version I used.

I will try this game again soon.
hipoonios is offline  
Old 17 September 2011, 11:23   #5
hipoonios
Amiga Hardcore Gamer

hipoonios's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Sweden
Age: 43
Posts: 1,207
Bomber Bob asks for code from the manual in the uncracked version after the first level.

Does anyone have the manual or a working ADF?
hipoonios is offline  
Old 24 September 2011, 19:44   #6
apachacha
Registered User
 
Join Date: Jul 2011
Location: Czech Republic
Posts: 158
I can't remember whether my version asked for a code, or not but regardless I had no problem continuing without a manual.

I can find out which version it was I was playing.
apachacha is offline  
Old 25 September 2011, 10:30   #7
hipoonios
Amiga Hardcore Gamer

hipoonios's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Sweden
Age: 43
Posts: 1,207
Yes please. Tell me which version you used.
hipoonios is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bomber Bob - Fix request :) TroelsDK project.WHDLoad 5 18 March 2013 20:36
bomber bob , kings quest 6 and magicland dizzy problem garet74 support.Games 1 23 August 2012 09:48
Bomber Bob Italian - WHDLoad/Original killergorilla request.Old Rare Games 5 07 April 2007 13:48
Bomber Bob english!! Tbird request.Old Rare Games 4 19 January 2003 23:47
Bomber Bob Tim Janssen request.Old Rare Games 2 07 January 2002 16:16

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.11031 seconds with 13 queries