English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 25 August 2008, 18:32   #1
tonyyeb
Has the Amiga bug again
tonyyeb's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Hull, UK
Age: 41
Posts: 791
Send a message via MSN to tonyyeb
I guess if I want higher resolutions...

... the only way is to buy a graphics card for my A3000? What should I be looking for? Best value for money? Estimated price?

Thanks in advance

(Something like this?: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=110281123343)
tonyyeb is offline  
Old 25 August 2008, 18:36   #2
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,040
IMHO you should look for a Cybervision64 (not the 3d/64 model) or a PiccoloSD64 ... they are both nice ZorroIII rtg cards, stable and have sd/ff input for automatic video switching!
keropi is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Wanted Peter's Quest 1.2 or higher ChrisUnionNJ request.Old Rare Games 3 07 September 2010 20:19
SoundFX 1.994 or higher chris70c request.Apps 0 20 May 2010 20:42
DKB1202 + 68882 higher than 20mhz? Fingerlickin_B support.Hardware 25 13 November 2007 03:06
It's ... not guess the sound sample, but guess the original tune! andreas Retrogaming General Discussion 13 13 December 2006 04:39
Workbench 2.05 or higher Coldwinter request.Apps 4 10 August 2006 17:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06207 seconds with 15 queries