English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 12 July 2011, 01:22   #1
MethodGit
Junior Member
MethodGit's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: The Streets
Age: 37
Posts: 2,731
Is it just me or is HRTMon very buggy?

Under the basic vanilla A1200 quickstart option with HRTMon attached at least, I tend to find it suffers from memory leak problems where doing a handful of value searches and browsing through values with 'm' eventually causes the screen to completely garble in and out, rendering it unuseable. This never happens with ARIII on an A500, and I'm willing to believe that AR1200 is essentially the same thing as HRTMon, only in black. I'm not sure if the problem only happens when browsing the memory of specific titles (I was attempting to look at Aladdin earlier, if that helps).

This is with WinUAE 2.3.2, using the built-in HRTMon, with only the most basic of A1200 setups (2Mb RAM, no extensions, stock quickstart configuration). If you need me to provide anything else like my actual config file or a detailed log, let me know.
MethodGit is offline  
Old 12 July 2011, 12:11   #2
Codetapper
2 contact me: email only!

Codetapper's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Auckland / New Zealand
Posts: 3,166
As you have been told many times before, you could use WinUAE's built in debugger instead which is completely invisible to the system. Shift-F12 to activate. It has many features, the game cannot tell it's running, and it's super quick too.
Codetapper is offline  
Old 12 July 2011, 12:40   #3
MethodGit
Junior Member
MethodGit's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: The Streets
Age: 37
Posts: 2,731
I use the debugger on a regular basis as well, mainly to set breakpoints on addresses, but there's still certain things I can't do with it despite looking through it's command list several times over, such as changing anything more than two bytes at a time (and only if it doesn't involve a leading zero, otherwise it ends up changing the wrong value), or searching for specific values and/or strings. If it was as easy to use as AR (and didn't change the meaning behind certain instructions to the extent that it greatly affects my research) I'd likely use it full time.
MethodGit is offline  
Old 12 July 2011, 17:25   #4
Skope
Protracker
Skope's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: 8364
Posts: 381
I've never had HRTMon crash like that ever. Then again I've not used it on the regular, I'm more of a BeerMon guy.
Skope is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ROMable HRTMon - looking for amigoun Coders. General 19 08 March 2021 08:50
Massive oversight in HRTMON! h0ffman Coders. General 9 26 February 2011 14:42
How to use HRTmon and AR on winuae carmel_andrews support.WinUAE 8 16 May 2007 19:35
HRTmon metalrules support.WinUAE 2 30 August 2006 18:53
HRTMon *** Version 2.25 *** Jim request.Apps 3 14 April 2004 16:22

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07482 seconds with 13 queries