English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.OtherUAE

 
 
Thread Tools
Old 13 June 2022, 13:03   #1
twenty90seven
twenty90seven
twenty90seven's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Brisbane, Australia
Posts: 190
Retroarch PUAE - hide Android mouse?

When using PUAE in Retroarch on Android, if you connect a mouse, then the Android mouse cursor will show and cannot be hidden. This leads to two mice on screen - the Amiga mouse, and then the Android mouse over the top. Is there any way to hide the Android mouse in Retroarch?
twenty90seven is offline  
Old 15 June 2022, 07:55   #2
yesplease
Registered User

yesplease's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: moon
Posts: 181
I think it has to capture the mouse. Is it in general working in https://vamigaweb.github.io when you select mouse in port1 ? Concerning retroarch, watch out for a mouse capture setting.

Last edited by yesplease; 15 June 2022 at 09:15.
yesplease is offline  
Old 15 June 2022, 09:35   #3
twenty90seven
twenty90seven
twenty90seven's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Brisbane, Australia
Posts: 190
Quote:
Originally Posted by yesplease View Post
I think it has to capture the mouse. Is it in general working in https://vamigaweb.github.io when you select mouse in port1 ? Concerning retroarch, watch out for a mouse capture setting.
Yes the Android mouse cursor renders over the top of vamigaweb
twenty90seven is offline  
Old 15 June 2022, 16:47   #4
yesplease
Registered User

yesplease's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: moon
Posts: 181
Ok if that is the case then it seems that PUAE might also be doing the right thing but the OS screws this up... because vamigaweb uses the (chrome) browsers pointerlock API i.e. when you select "mouse" in port1 then OS mouse icon will be captured ... well ... normally ... in other Operating Systems

have you checked another phone ... or maybe try to upgrade you Android OS version ?
yesplease is offline  
Old 16 June 2022, 17:08   #5
sonninnos
Commodork

sonninnos's Avatar
 
Join Date: Nov 2018
Location: Finland
Posts: 68
Indeed not a core issue but a RetroArch issue with this particular platform. Windows etc hide OS mouse just fine, so most likely it simply isn't implemented.
sonninnos is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Retroarch / PUAE / Override Core Default controls? RetroRam support.OtherUAE 2 13 March 2022 15:30
PUAE Retroarch core Nintendo Switch crash twenty90seven support.OtherUAE 2 05 November 2021 10:34
PUAE in RetroArch How much ram does it need to work spannernick support.OtherUAE 2 23 September 2021 18:42
PUAE Amiga core for Retroarch: Multiple harddisks Crazy C support.OtherUAE 15 27 July 2021 20:43
Retroarch PUAE Amiga core for Vita (and Switch) rsn8887 support.OtherUAE 0 17 March 2020 20:22

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.12317 seconds with 15 queries