English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Home Projects > project.EAB

 
 
Thread Tools
Old 18 August 2013, 02:15   #1
mihcael
Zone Friend
mihcael's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Aussie
Posts: 1,138
Links not working

This works
http://eab.abime.net/hardware-mods/5...erator-19.html

this does not
http://eab.abime.net/hardware-mods/5...-new-post.html

also Today s Post not working
http://eab.abime.net/search.php?do=g...95,96,97,98,99
mihcael is offline  
Old 18 August 2013, 07:02   #2
lilalurl
Global Moderator
lilalurl's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: France
Posts: 3,289
Send a message via ICQ to lilalurl
They seem to work fine for me.

Temporary issue or browser specific issue maybe?
Or perhaps you mean they don't give the result expected, although from what I see the URL and the result match for each link.



lilalurl is offline  
Old 18 August 2013, 08:00   #3
mihcael
Zone Friend
mihcael's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Aussie
Posts: 1,138
yes, they seem to be working now. not sure where the issue was.
mihcael is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Brain Killer Aminet links changed (and a question about Aminet links) Korodny HOL data problems 0 26 November 2009 21:21
links to game updates not working denbob1200 project.MAGE 6 14 June 2007 23:04
Links not working from www.abime.net DamienD HOL data problems 2 31 May 2007 00:15
Links of the moment Twistin'Ghost Nostalgia & memories 14 02 January 2003 09:24

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09210 seconds with 13 queries