English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Other

 
 
Thread Tools
Old 19 March 2022, 11:21   #1
jotd
This cat is no more
jotd's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: FRANCE
Age: 50
Posts: 6,414
EAB login doesn't persist on my browser

This is new, it started at my office, and now on my phone and my windows PC on latest firefox.

I have to login everytime, seems the cookies aren't remembered, so I have to log in everytime I consult the page.

If I wait half an hour I'm disconnected too.

Any solution?
jotd is offline  
Old 19 March 2022, 11:58   #2
chip
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Location: Italy
Age: 47
Posts: 2,636
I use the last Firefox too ....... here works fine
chip is offline  
Old 19 March 2022, 12:11   #3
Silverstreak
Registered User

Silverstreak's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: London
Posts: 84
Oddly, I'm having the same issue. Latest Firefox.
Silverstreak is offline  
Old 19 March 2022, 15:32   #4
r.cade
Registered User
r.cade's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Augusta, Georgia, USA
Posts: 494
It's been doing it for a couple months for me. However, lately it's working again.
r.cade is offline  
Old 19 March 2022, 15:42   #5
Nightshft
Registered User

Nightshft's Avatar
 
Join Date: Mar 2018
Location: Austria
Posts: 547
Are you using it via http or https? I made sure my bookmarks of eab are https because of similar issues.
Nightshft is offline  
Old 19 March 2022, 17:08   #6
jotd
This cat is no more
jotd's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: FRANCE
Age: 50
Posts: 6,414
yeah! well spotted. using https:// prefix seems to solve the issue. Thanks a lot!
jotd is offline  
Old 21 March 2022, 11:01   #7
Silverstreak
Registered User

Silverstreak's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: London
Posts: 84
Ahh, fab.
Silverstreak is offline  
Old 21 June 2022, 11:41   #8
MOSMarauder
Registered User

 
Join Date: Apr 2022
Location: Essen
Posts: 6
Quote:
Originally Posted by jotd View Post
This is new, it started at my office, and now on my phone and my windows PC on latest firefox.

I have to login everytime, seems the cookies aren't remembered, so I have to log in everytime I consult the page.

If I wait half an hour I'm disconnected too.

Any solution?
Enable Cookies in the Settings. No Cookies no login save.


Chris
MOSMarauder is offline  
Old 21 June 2022, 11:44   #9
MOSMarauder
Registered User

 
Join Date: Apr 2022
Location: Essen
Posts: 6
Quote:
Originally Posted by Nightshft View Post
Are you using it via http or https? I made sure my bookmarks of eab are https because of similar issues.
Why HTTPS ?
EAB is non ssl.

https://bit.ly/3y8PSwn
MOSMarauder is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(2012) Using EAB with amiga browser ? RCK project.EAB 2 03 October 2012 00:12
Aweb and EAB login problem alewis project.EAB 2 31 August 2006 08:43
EAB forum crashes my browser Big-Byte project.EAB 3 14 April 2004 19:33
login Unregistered project.EAB 2 22 July 2002 11:25

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08922 seconds with 14 queries