English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 19 July 2021, 19:38   #1
davethemackem
Registered User

 
Join Date: Oct 2019
Location: UK
Posts: 18
sys:/system/rexxmast failed returncode 20

Hi all
I have installed OS3.2 and am building it under WinUAE (A beefy A4000) which worked fine with all apps I installed. I installed PageStream 3 (it works fine on other configs) but now I get the error sys:/system/rexxmast failed returncode 20.
I can get around via dos but the wbstartup, user-startup and startup-sequence look fine (no entries for pagestream that I can delete)
I cannot get into Workbench and am not a great expert on AmigaOS so uness I can get it recovered it will be a rebuild. :-( any ideas. TIA
Dave
davethemackem is offline  
Old 19 July 2021, 20:52   #2
Firestone
Registered User

Firestone's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Norway
Posts: 175
I had this issue when I upgraded from 3.1.4 to 3.2.
Rexxmast is probably started twice somewhere. Look for duplicates in user-startup, startup-sequence and wbstartup.
If rexxmast is already active and you try to run it even with RUN >NIL: it will give returncode 20.
Firestone is offline  
Old 19 July 2021, 21:52   #3
davethemackem
Registered User

 
Join Date: Oct 2019
Location: UK
Posts: 18
Thank you very much Firestone, Checked it all again and there was an entry is startup-sequence (I would swear it wasnt there before but hey) after a restart of my pc and WinUAE and edited the sequence (commented out) and a quick restart, bobs your uncle. It worked so you have saved me loads of work. So my next task is to figure out how to backup and restore the drive just in case it goes wobbly again. Appreciate the advice,
Thank you again
Dave
davethemackem is offline  
Old 19 July 2021, 22:40   #4
Firestone
Registered User

Firestone's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Norway
Posts: 175
You're welcome
Firestone is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LightWave Modeler - RexxMast error SID-6581 support.Apps 2 14 September 2020 18:49
A600, kipper2k's 4mb board, "Whdload failed returncode 10" portarinos support.Apps 8 10 April 2015 16:56
HD won't boot now..wait failed returncode? Amigan25 project.ClassicWB 2 08 June 2007 18:21
Failed returncode 20 HymnsomniaK New to Emulation or Amiga scene 7 17 January 2007 13:06
Returncode 20 RocketMack support.Games 17 26 March 2002 01:13

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.14320 seconds with 15 queries