English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 23 March 2021, 16:27   #41
Zandig
Registered User
Zandig's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: NY / USA
Posts: 260
I just watched your video - it's missing the music during game play. On mine I can hear both the music and sounds during the game play.

Attached my config...
Attached Files
File Type: uae Amiga 4000.uae (14.3 KB, 36 views)
Zandig is offline  
Old 23 March 2021, 16:40   #42
DamienD
Banned
DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 44
Posts: 20,378
Quote:
Originally Posted by Zandig View Post
I just watched your video - it's missing the music during game play. On mine I can hear both the music and sounds during the game play.

Attached my config...
I tried your config but can't even get my .HDF to start with it...

I see you have "RTG" enabled; I tried that already but no difference.

You also have some really funky RAM settings:



Besides that, still no clue as to why I can't select "Music On"
DamienD is offline  
Old 23 March 2021, 16:43   #43
DamienD
Banned
DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 44
Posts: 20,378
I've found that if I install "AHI" and set these "Tool Types" then the sound is better:
...but still can't turn on music.
DamienD is offline  
Old 23 March 2021, 18:08   #44
Zarnal
Registered User

 
Join Date: Feb 2018
Location: France
Posts: 330
Did you install the game (with install script)?
Have you set AHI in Prefs / AHI?
I will try without AHI.

Edit : it's Ok without AHI in stereo.

Last edited by Zarnal; 23 March 2021 at 18:23.
Zarnal is offline  
Old 23 March 2021, 18:34   #45
DamienD
Banned
DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 44
Posts: 20,378
Quote:
Originally Posted by Zarnal View Post
Did you install the game (with install script)?
I think I originally tried but got an error... let me try again.

Cheers
DamienD is offline  
Old 23 March 2021, 18:52   #46
DamienD
Banned
DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 44
Posts: 20,378
This is the error I get when trying to use the installer from the original .LHA file:
Haven't tried to debug as yet though...
DamienD is offline  
Old 23 March 2021, 18:58   #47
Zarnal
Registered User

 
Join Date: Feb 2018
Location: France
Posts: 330
Quote:
Originally Posted by DamienD View Post
I think I originally tried but got an error... let me try again.

Cheers



Be careful to select your main HD and not to use "SYS:". It caused me an error the first time.
Zarnal is offline  
Old 23 March 2021, 19:02   #48
DamienD
Banned
DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 44
Posts: 20,378
Quote:
Originally Posted by Zarnal View Post
Be careful to select your main HD and not to use "SYS:". It caused me an error the first time.
Tried that.

Clicked "Show Drives", then selected "DH0: System:".

Also looked through the install script; it just creates folders and copies files... there's no additional process in order to setup "Music", besides copying all files from the archive "Music" --> "Testament II/Music".
DamienD is offline  
Old 23 March 2021, 19:08   #49
DamienD
Banned
DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 44
Posts: 20,378
LOL; if I do an "Expert" install as I usually do, then it fails with the documented error...

If I leave it at the default "Intermediate" then it goes through perfectly, go figure

Now to see if I can enable music.

Edit: yup, now I can turn on / off music...

Thanks for your help guys, strange though as I don't see anything extra in the install script related to setting up music besides copying files.
DamienD is offline  
Old 23 March 2021, 19:20   #50
Mclane
Old retro god.

Mclane's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Northolt, West London
Age: 60
Posts: 701
I blame the user
Mclane is offline  
Old 23 March 2021, 19:43   #51
Zandig
Registered User
Zandig's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: NY / USA
Posts: 260
Good to see you got it sorted.
I can tell it was bothering you
Zandig is offline  
Old 23 March 2021, 20:31   #52
DamienD
Banned
DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 44
Posts: 20,378
Quote:
Originally Posted by Zandig View Post
Good to see you got it sorted.
I can tell it was bothering you
What can I say, I'm a perfectionist...

Plus when over 1000 people are using my collection (that I know of), then it's important to get working best as possible
DamienD is offline  
Old 24 March 2021, 21:33   #53
DamienD
Banned
DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 44
Posts: 20,378
Forgot to mention... I don't know if you guys want this: http://eab.abime.net/showpost.php?p=...postcount=4334

File "TestamentII_Highscore.lha" is now in The Zone!
DamienD is offline  
Old 25 March 2021, 00:55   #54
DamienD
Banned
DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 44
Posts: 20,378
Quote:
Originally Posted by DamienD View Post
For anyone that wants it, I've create an .LHA file with all the changes I've made

File "TestamentII_AGA.lha" now on the Amiga File Server under the directory "~Uploads/DamienD/LHAs".

Just extract to your hard drive.
Just update the "TestamentII_AGA.lha"

Everything works perfectly now so just extract to your hard drive.
DamienD is offline  
Old 25 March 2021, 15:14   #55
Nobby_UK
Registered User
Nobby_UK's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Liverpool
Posts: 1,925
Just had a quick go ---
Weird moving Forward + Back with the mouse

Was the 'Teleported' area meant to be So Dark

How to remove/toggle the map ?
Nobby_UK is offline  
Old 26 March 2021, 12:32   #56
DamienD
Banned
DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 44
Posts: 20,378
Quote:
Originally Posted by Nobby_UK View Post
How to remove/toggle the map ?
DamienD is offline  
Old 26 March 2021, 16:01   #57
Nobby_UK
Registered User
Nobby_UK's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Liverpool
Posts: 1,925
Ah !
Saw something flash by
but did not catch it
Nobby_UK is offline  
Old 26 March 2021, 16:27   #58
DamienD
Banned
DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 44
Posts: 20,378
Quote:
Originally Posted by Nobby_UK View Post
Ah !
Saw something flash by
but did not catch it
If you used the .LHA file that I created then the "Keys" screen appears after double-clicking the game icon.

It will stay there until you press the <Left Mouse Button>
DamienD is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Testament 2 MazinKaesar request.Old Rare Games 7 21 March 2021 22:27
Anyone else get the 'Testament II' proto (?) to run? marcfrick2112 support.Games 0 24 November 2011 00:53
Testament II NeroAngelo support.Games 2 15 November 2011 20:01
Testament 2 MazinKaesar request.Old Rare Games 11 28 April 2010 00:16

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.13254 seconds with 14 queries