English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 02 October 2007, 12:24   #1
frikilokooo
Registered User
frikilokooo's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Mallorca,Spain.
Age: 41
Posts: 1,142
Jet Pilot,Vulcan

I have installed this game in WinUAE+ClassicWB and it works perfectly but when it use in my a1200+ClassicWB works main menu game only,if I try to begin to play it produces a error and the screen is full of numbers.I have checked startup-sequence and user-sequence and there are no tie data to the game.Any idea of why does not work to me?,thank you!
frikilokooo is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Co-pilot Video, Audio and Hotdisk videofx request.Apps 7 16 July 2016 07:21
A3000 40.70 Pilot rom desantii support.Hardware 5 10 July 2011 05:00
Jet Pilot UAE configuration SimJunkie support.Games 2 13 January 2011 18:32
Jet Pilot screen res problem JohnnyD support.Games 0 20 June 2010 21:51
F-16 combat pilot Kidd support.Games 9 23 September 2009 14:43

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06545 seconds with 13 queries