English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 11 March 2014, 10:17   #1
majazom
 
Posts: n/a
Question FS-UAE Arcade does not list/detect any games

Hi all,

first, the idea of FS-UAE's Arcade frontend is great - thanks! I always wanted to smooth integrate Amiga emulation into my HTPC. And here's my problem:

Everything in FS-UAE Launcher works fine. I downloaded "Amiga Online Pack 5" and scanned its fs-uae configurations from within FS-UAE Launcher. Games are detected properly and can be executed from there. But every time I launch FS-UAE Arcade it appears empty (no games at all listed). I also created an account for Open Amiga Game Database and logged into it from within FS-UAE Launcher - still no games in Arcade. I'm using a very recent version of FS-UAE, just downloaded a couple of days ago. Do I miss something important here?

Thanks in advance!
 
Old 11 March 2014, 20:53   #2
FrodeSolheim
FS-UAE Developer
FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 40
Posts: 3,988
The Arcade frontend only lists games from the online database which or found on your system. So you need to use the scan files and configurations function in FS-UAE launcher to scan your ADF files (etc).

I do need to create a FAQ for the FS-UAE Arcade alpha version though
FrodeSolheim is offline  
Old 11 March 2014, 21:30   #3
Greyfox
Pixel Blender!

Greyfox's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Dublin, Ireland
Age: 49
Posts: 267
Send a message via MSN to Greyfox
you also have to become a free member of Open Amiga Game database firstly to utilize the service, worked for me
Greyfox is offline  
Old 12 March 2014, 09:49   #4
majazom
 
Posts: n/a
Thanks guys! Now it works. The reason seems to be, that only locally available roms are recognized (and not those roms referenced online (by url) as in the Amiga Online Pack configs). The Online DB account I already had - but its for sure also mandatory to have a resource to retrieve meta-data and screens from.

Its great fun to sit on the sofa and browse through the good old times. :-) Thanks Frode for this nice piece of software!
 
Old 01 October 2015, 18:19   #5
ARTHUR071169
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: YORK/ENGLAND
Posts: 41
I have an account, but when I launch fs-uae arcade, I only get a black screen.
running the latest stable release of fs-uae launcher etc.
ARTHUR071169 is offline  
Old 01 October 2015, 21:56   #6
FrodeSolheim
FS-UAE Developer
FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 40
Posts: 3,988
Quote:
Originally Posted by ARTHUR071169 View Post
I have an account, but when I launch fs-uae arcade, I only get a black screen.
running the latest stable release of fs-uae launcher etc.
I have received two reports about similar issues, described here:
https://github.com/FrodeSolheim/fs-uae-arcade/issues/7

Please add a comment with information about your OS/GPU/GPU driver if you can.
FrodeSolheim is offline  
Old 02 October 2015, 10:35   #7
ARTHUR071169
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: YORK/ENGLAND
Posts: 41
Windows 7 64bit, with all relevant updates.
Intel On board chipset (HP Pavilion G Series i3 laptop),
driver version 1.3.1.0 from 2011
ARTHUR071169 is offline  
Old 02 October 2015, 10:35   #8
ARTHUR071169
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Location: YORK/ENGLAND
Posts: 41
also, running the portable version, not the installed one.
ARTHUR071169 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS-UAE Arcade and detected files TenLeftFingers support.FS-UAE 16 07 June 2019 21:32
fs-uae-arcade and CD32 games browniesrgut support.FS-UAE 12 12 February 2014 23:08
Controller list isn't initialized in FS-UAE Launcher (Windows) discomike support.FS-UAE 2 24 June 2013 21:42
Games that detect more ram should have the extra ram by default diablothe2nd support.FS-UAE 4 14 April 2013 15:03
Best games for an arcade cabinet unclet Nostalgia & memories 11 28 May 2006 04:15

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.12979 seconds with 13 queries