English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 05 October 2011, 12:55   #1
pmc
gone
pmc's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: completely gone
Posts: 1,596
WinUAE debugger differences

WinUAE debugger question for you Toni:

If I set up bplcon0 with say, for example: $6200 (six bitplanes and colour bit set), the WinUAE debugger will report bplcon0 as being set as $6000 instead.

Is this by design / irrelevant or...?
pmc is offline  
Old 05 October 2011, 13:56   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 46
Posts: 25,096
Color bit does not exist in emulation. Also other write-only registers may also have "missing" bits or undefined bits set.
Toni Wilen is offline  
Old 05 October 2011, 13:57   #3
pmc
gone
pmc's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: completely gone
Posts: 1,596
OK mate, nothing to worry about then - thanks for confirming
pmc is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help using the WinUAE Debugger Steve support.WinUAE 9 10 January 2009 21:00
WinUAE Debugger BippyM support.WinUAE 7 02 April 2008 08:59
WinUAE Debugger help Jherek Carnelia Coders. General 3 26 May 2007 16:52
WinUAE Debugger ???? RetroMan support.WinUAE 2 27 January 2004 13:17

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10274 seconds with 13 queries