English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 02 July 2009, 18:45   #1
Jakodemus
Registered User
Jakodemus's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Finland
Posts: 62
T-REX and A3000

Just bought this http://amiga.resource.cx/exp/gforce4040 this for my amiga 3000. How should I set jumpers on mobo and does it require the INT-2 mod? Thanks in advance.
Jakodemus is offline  
Old 02 July 2009, 22:37   #2
Jakodemus
Registered User
Jakodemus's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Finland
Posts: 62
After countless trials and errors I finally got it right.

BRDCLOCK 1-2
CPUCLOCK 1-2
QUADCLOCK 1-2
Jakodemus is offline  
Old 02 July 2009, 23:36   #3
chiark
Needs a life

chiark's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: England
Posts: 1,689
Congratulations
Should be a great machine with that in it
chiark is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Warp3D with G-Rex and Voodoo 4?? Alexco support.Other 7 16 August 2013 03:20
FS: FULLY LOADED A3000, a bare bone A3000 and lots of Amiga Stuff! emc_errol MarketPlace 0 30 January 2009 22:33
Micronik and G-Rex 1200 gbraad support.Hardware 5 20 August 2007 23:49
Is it possible to install a g-rex and a fastata? keropi support.Hardware 2 05 June 2006 07:31
G-REX Homepage Update DJBase News 8 01 May 2006 15:41

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07781 seconds with 13 queries