English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.OtherUAE

 
 
Thread Tools
Old 12 August 2009, 15:49   #1
lolafg
Registered User

lolafg's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Tours/France
Age: 49
Posts: 1,233
UAE4All Dingoo A320

Hello ,

I think it's the best place to ask for that , The dingoo A320 is a great little machine , wich can run Linux (called Dingux for the machine) , a lot of emulators have been ported to it via Dingux and lot of them come from GP2X ports , UAE4All exist for the GP2X so if someone could do the port of this emulator for the Dingoo that would be really apreciated !!

Thanks in advance for all your comments and help to have amiga games working in this little great thing !!
lolafg is offline  
Old 12 August 2009, 16:10   #2
radon_22
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Location: Louisville, KY
Posts: 77
I agree that the Dingoo is neat, but I don't really see it as being powerful enough to run UAE at a reasonable level.
radon_22 is offline  
Old 12 August 2009, 16:16   #3
s2325
Zone Friend

s2325's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Gargore
Age: 41
Posts: 17,789
I think ST emulator is enough, a lot of games are very similar to Amiga versions.
s2325 is offline  
Old 12 August 2009, 21:26   #4
lolafg
Registered User

lolafg's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Tours/France
Age: 49
Posts: 1,233
You really think ST is enough ?
Do you really think it isn't enough powerfull when Gp2x runs UAE4all (200 mhz) , Dingoo can run at 420 mhz...
lolafg is offline  
Old 12 August 2009, 21:45   #5
s2325
Zone Friend

s2325's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Gargore
Age: 41
Posts: 17,789
I saw what PSP can do with Amiga but maybe with Dingoo it will be better (or not).
s2325 is offline  
Old 12 August 2009, 21:56   #6
frikilokooo
Registered User
frikilokooo's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Mallorca,Spain.
Age: 41
Posts: 1,140
Dingoo should emulate the Amiga but it will take time to optimize the next emulator.Btw I don't understand how it is possible to emulate NeoGeo games with decent framerate on Dingoo and however is very hard to emulate the Amiga with a decent framerate.
frikilokooo is offline  
Old 12 August 2009, 22:29   #7
Jerry
Registered User
 
Join Date: Mar 2005
Location: Germany
Age: 41
Posts: 207
Quote:
Originally Posted by frikilokooo View Post
Btw I don't understand how it is possible to emulate NeoGeo games with decent framerate on Dingoo and however is very hard to emulate the Amiga with a decent framerate.
NeoGeo graphics hardware is quite limited (and thus easily emulated) compared to the versatile custom chips of the amiga (different graphics resolutions, mode switches in one frame, ...). Also the planar to chunky conversion needs lots of processing power. That's why decent NeoGeo emulators are available on lower end hardware (Ps2, etc) while amiga emus are not
Jerry is offline  
Old 13 August 2009, 00:17   #8
Coagulus
Gets there in the end...

Coagulus's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Wales
Posts: 765
Uae4all runs quite nicely on a Dreamcast!
Coagulus is offline  
Old 25 August 2009, 22:38   #9
sjakie43
DJ
sjakie43's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Holland
Age: 50
Posts: 445
Cmon give me Amiga on my DINGOO !


Would like to see some demos on it

Regards
sjakie43 is offline  
Old 09 September 2009, 13:04   #10
fatboy
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: the unknown
Posts: 150
I've been looking at the Dingoo for some time, it looks like a fine piece of kit?
The price is amazingly low (£69.99 UK) so I think I'll get it for the older emulated stuff and HOPE a playable Amiga emulator gets coded soon
fatboy is offline  
Old 09 September 2009, 13:58   #11
Visper
Registered User
 
Join Date: Jul 2008
Location: Nowhere
Posts: 73
Quote:
Originally Posted by fatboy View Post
The price is amazingly low (£69.99 UK) so I think I'll get it for the older emulated stuff and HOPE a playable Amiga emulator gets coded soon
Too expensive You can get it for £50 from dealextreme.
Visper is offline  
Old 09 September 2009, 14:01   #12
fatboy
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: the unknown
Posts: 150
Quote:
Originally Posted by Visper View Post
Too expensive You can get it for £50 from dealextreme.
Including P+P??? WOW
fatboy is offline  
Old 09 September 2009, 14:10   #13
Visper
Registered User
 
Join Date: Jul 2008
Location: Nowhere
Posts: 73
Quote:
Originally Posted by fatboy View Post
Including P+P??? WOW
Yes.
Visper is offline  
Old 09 September 2009, 14:13   #14
fatboy
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: the unknown
Posts: 150
Quote:
Originally Posted by Visper View Post
Yes.
Just been on the site!...looks good to me.

I also contacted the 'official' UK supplier for best price match...lets see what they say?
fatboy is offline  
Old 09 September 2009, 15:09   #15
fatboy
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: the unknown
Posts: 150
Quote:
Originally Posted by fatboy View Post
Just been on the site!...looks good to me.

I also contacted the 'official' UK supplier for best price match...lets see what they say?

.....and this is what they say.......

Hi,

The best UK price is what we show in the site.

You won't be 100% certain to get it for £50, as customs can put 15% VAT
on it if they catch it at the airport. That's £57.50 On top of that, you
*may* get another 2% for duty, depending on the declaration.

You will definitely not get it next-day or 2 working days from
DealExtreme. They take at least a couple of weeks in most cases. Some
people have been waiting a lot longer than that. And just try getting a
repair/replacement/refund if things go wrong...

DealExtreme aren't in the USA either - it's a Hong Kong-based company.

They also won't give you full support, and they are known to ship
Chinese domestic units (basically the ones that failed the quality
control and had to be repaired before sale).

Our prices are higher because of the high quality after-sales service,
higher quality units, and very fast delivery.

There are people in the UK selling these for £10 more than us. We are
one of the cheapest without cutting corners.

Regards,

Phil
Dingoo Sales

VERY interesting response.
fatboy is offline  
Old 09 September 2009, 15:33   #16
radon_22
Registered User
 
Join Date: Jul 2009
Location: Louisville, KY
Posts: 77
I've dealt with DealExtreme multiple times in the past - as of yet, never had any issues. Recieved a defective DS card once- they quickly sent me a new one, no return necessary.

The only issue is that since everything ships from Hong Kong, there's about a 10 day turnaround.

As to the email response you got- what a load of crock. Unless they are sprinkling gold dust on their product, there's no difference that I've been able to see in products I've ordered from DE and other companies- it's all been in the same packaging I've seen elsewhere, often blister-packed or shrink-wrapped.
radon_22 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Dreamcast/Dingoo UAE4ALL soon! Chui Retrogaming General Discussion 7 03 May 2011 23:57
Dingoo + Game cube lot lolafg MarketPlace 3 19 July 2010 15:49
New Dingoo A320 Games Console Vars191 MarketPlace 0 17 October 2009 04:51
Amiga emulator for the Dingoo A320 Vars191 support.OtherUAE 6 29 September 2009 02:44
A320 mai request.Old Rare Games 16 29 December 2008 20:14

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10771 seconds with 13 queries