English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Home Projects > project.EAB

 
 
Thread Tools
Old 05 August 2002, 08:57   #1
Kodoichi
Banned
Kodoichi's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: I'm the smiling face on your TV, I exploit you still you love me
Posts: 515
Red x's when not logged in

When visiting EAB at work, all the images are broken when I'm not logged in... could you please fix that RCK?

I don't think n00bs will want to register on a board with broken images =|
Kodoichi is offline  
Old 05 August 2002, 12:02   #2
RetroMan
Registered User
RetroMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Germany
Age: 48
Posts: 3,704
I also noticed this several times now Even after a refresh only a red x appears
RetroMan is offline  
Old 05 August 2002, 13:09   #3
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,763
Abime homepage displays only red X's for me. The actual EAB is fine. I thought it was to do with my older browser version, IE 5.5, and it'd be ok on IE6
Bloodwych is offline  
Old 05 August 2002, 15:52   #4
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 43
Posts: 3,002
I don't have any problem...
opening a new navigator and write the full url (or clicking from homepage) uselly fix this.
RCK is offline  
Old 05 August 2002, 17:28   #5
RetroMan
Registered User
RetroMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Germany
Age: 48
Posts: 3,704
Quote:
Originally posted by RCK
opening a new navigator and write the full url (or clicking from homepage) uselly fix this.
Not for me (IE 5.5) ..... it happens every time I boot the PeCe and only disappears after the first login ! If I logout again, I donĀ“t have the problem !
RetroMan is offline  
Old 05 August 2002, 17:37   #6
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,763
And don't forget about the homepage I've mentioned above!

abime homepage

Only red x's for pics with IE5.5 and Win ME.

Like I said however, the strange news is that EAB forum works 100% fine for me unlike Retro

Retro, how does the above page work for you?

Last edited by Bloodwych; 05 August 2002 at 21:49.
Bloodwych is offline  
Old 05 August 2002, 17:40   #7
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
It all works fine for me in NS7 PR1 and IE 6 in xp.
Paul is offline  
Old 05 August 2002, 17:43   #8
RetroMan
Registered User
RetroMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Germany
Age: 48
Posts: 3,704
same
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	redx_abime.jpg
Views:	231
Size:	59.7 KB
ID:	3228  
RetroMan is offline  
Old 05 August 2002, 17:53   #9
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
Just wiped all my IE 6 Cache and the page still opens fine.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image1.jpg
Views:	239
Size:	88.8 KB
ID:	3229  
Paul is offline  
Old 05 August 2002, 18:14   #10
Djay
aka breakpoint

Djay's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Brighton / UK
Age: 45
Posts: 3,091
both i fine for me in I.E.6 running on Win98... using 512k connection
Djay is offline  
Old 05 August 2002, 18:55   #11
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 43
Posts: 3,002
Exclamation

Okay, I have removed the anti-leech protection for all the abime.net network, except for the HOL.

it should be better
RCK is offline  
Old 05 August 2002, 19:11   #12
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,763
YEAH!

Thanks Rck!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image1.jpg
Views:	226
Size:	59.0 KB
ID:	3230  
Bloodwych is offline  
Old 05 August 2002, 19:30   #13
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 43
Posts: 3,002
please use the true url and not IP! (www.abime.net)
(or the java-menu will be broken)
RCK is offline  
Old 05 August 2002, 20:22   #14
Akira
Black Lives Matter

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,518
Quote:
Originally posted by RCK
Okay, I have removed the anti-leech protection for all the abime.net network, except for the HOL.

it should be better
Is this safe?
Akira is offline  
Old 05 August 2002, 20:40   #15
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 43
Posts: 3,002
yes, no problem.

The anti-leech protection will be active for the download section (coming soon) and for the HOL, in order to prevent excessive leeching.
RCK is offline  
Old 05 August 2002, 20:53   #16
Paul
RIP Friends
Paul's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK
Posts: 2,157
Erm you probably know already, but just in case you don't, I've just noticed that the menu is not displaying correctly in Netscape 7 PR1
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	menu.jpg
Views:	180
Size:	73.5 KB
ID:	3241  
Paul is offline  
Old 05 August 2002, 20:54   #17
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 43
Posts: 3,002
this will be fixed with the release of the download page.
RCK is offline  
Old 06 August 2002, 01:15   #18
Akira
Black Lives Matter

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,518
Have you played the game Super Pipeline II on the C64? RCK reminds me of the little guys who run around fixing the pipes

Give the guy a break peeps! He works so hard! Kudos RCK!
Akira is offline  
Old 06 August 2002, 10:13   #19
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,763
Quote:
Originally posted by Akira

Give the guy a break peeps! He works so hard! Kudos RCK!
We are a hard bunch to please!

But I'm sure everyone appreciates the Webmaster that is Rck!

We salute you sir!
Bloodwych is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Hunt for the Red October amigamemo HOL data problems 0 13 April 2006 21:42
A1200 red screen!! stainy support.Hardware 7 09 February 2006 12:00
Why do I keep getting logged out? SabreGolly project.EAB 4 19 August 2003 21:13
red screen? someamigauser support.Hardware 2 02 October 2002 08:37

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10700 seconds with 14 queries