English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 10 January 2010, 22:53   #1
NfernalNfluence
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Location: living among the Moai
Posts: 219
Abandoned Places

i'm having a problem switching disks using a single emulated floppy drive under WinUAE. it doesn't acknowledge disk #3. if however using two drives, problem seems to vanish. is this normal behavior on a "real" A500 without an external drive?

Last edited by NfernalNfluence; 10 January 2010 at 23:02.
NfernalNfluence is offline  
Old 10 January 2010, 23:01   #2
IFW
Moderator
IFW's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: ...
Age: 51
Posts: 1,838
What problems exactly?
IFW is offline  
Old 10 January 2010, 23:02   #3
NfernalNfluence
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Location: living among the Moai
Posts: 219
nevermind, it is now working!

Last edited by NfernalNfluence; 10 January 2010 at 23:10.
NfernalNfluence is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Abandoned Places Arslan request.Other 39 20 February 2013 20:03
Abandoned Places mailman support.Games 15 03 October 2007 14:07
Looking for Abandoned Place and Abandoned Places II !! fiath project.SPS (was CAPS) 0 02 October 2003 11:33
Abandoned Places II Washac support.Games 14 19 August 2002 03:56
Abandoned Places Uukrul support.Games 3 20 June 2002 05:50

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07598 seconds with 13 queries