English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 31 January 2006, 11:06   #1
Kodoichi
Banned
Kodoichi's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: I'm the smiling face on your TV, I exploit you still you love me
Posts: 515
Impossible Mission II and intro speech

I can't remember, did the Amiga version of Impossible Mission II feature the "Another visitor... stay a while..."-speech in the intro? When I load up the cracked version it says you need more than 512KB to hear it, so I use a configuration with 1MB, but I still hear nothing except the music.
Kodoichi is offline  
Old 31 January 2006, 17:28   #2
Raid27
I have a joystick

Raid27's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Sweden
Age: 42
Posts: 170
Quote:
Originally Posted by Kodoichi
I can't remember, did the Amiga version of Impossible Mission II feature the "Another visitor... stay a while..."-speech in the intro? When I load up the cracked version it says you need more than 512KB to hear it, so I use a configuration with 1MB, but I still hear nothing except the music.
Is the sound distorted? Caus if it is then I can say I experienced that with my 1 MB Amiga 500 computer, but not with WinUAE.
Raid27 is offline  
Old 01 February 2006, 16:51   #3
Kodoichi
Banned
Kodoichi's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: I'm the smiling face on your TV, I exploit you still you love me
Posts: 515
No. What I mean is that I remember the title screen would show up, the music would start playing and when you pressed the firebutton, it stopped and you hear the "Another visitor..." speech.

Maybe I'm wrong and that was only in the C64 version?
Kodoichi is offline  
Old 01 February 2006, 17:23   #4
Raid27
I have a joystick

Raid27's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Sweden
Age: 42
Posts: 170
Quote:
Originally Posted by Kodoichi
No. What I mean is that I remember the title screen would show up, the music would start playing and when you pressed the firebutton, it stopped and you hear the "Another visitor..." speech.

Maybe I'm wrong and that was only in the C64 version?
Well thats sounds like the regular amiga version to me.
Raid27 is offline  
Old 01 February 2006, 23:37   #5
demoniac
Registered User
 
Join Date: Jul 2005
Location: -
Posts: 1,464
The speech is there. Maybe you need to press the fire button?

Last edited by demoniac; 02 February 2006 at 02:02.
demoniac is offline  
Old 01 February 2006, 23:56   #6
CHook/OTT
Super Hang-On King
CHook/OTT's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Manchester
Age: 46
Posts: 364
Not sure what version i have (no crack on it) and won't load on 512k config but the speech is there on 1 meg - Can put it in the zone if you want to take a look
CHook/OTT is offline  
Old 03 February 2006, 14:18   #7
Kodoichi
Banned
Kodoichi's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: I'm the smiling face on your TV, I exploit you still you love me
Posts: 515
I have the version that's cracked by Thrust. I use 1MB (no slow/fast mem) and deactivated the 2nd floppy.
Kodoichi is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Impossible Mission 2 WHDLoad Anakirob support.Games 5 17 June 2010 06:04
Impossible Mission For Ds Out Today !!! plasmatron Retrogaming General Discussion 0 02 June 2007 16:24
Impossible Mission sareks support.Games 5 08 March 2006 14:39
Impossible Mission 2025 CD³² MethodGit Games images which need to be WHDified 27 17 April 2005 14:06
Impossible Mission 2 entered twice tomcat666 HOL data problems 3 08 January 2003 13:53

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09738 seconds with 13 queries