English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Misc > MarketPlace

 
 
Thread Tools
Old 13 October 2021, 22:47   #1
AF2013
Registered User
 
Join Date: Apr 2013
Location: .
Posts: 201
Question Wanted 1070TI GTX Graphics card

I am looking for good working Order
AF2013 is offline  
Old 14 October 2021, 14:02   #2
Mick
Registered User

 
Join Date: Jan 2004
Location: Yorkshire
Posts: 672
I recently replaced my 1080Ti, how much are you looking to pay?

It's an EVGA GTX 1080 Ti SC2.
Mick is offline  
Old 14 October 2021, 14:43   #3
AF2013
Registered User
 
Join Date: Apr 2013
Location: .
Posts: 201
I am looking for 1070ti as 1080 ti is no good for my PSU (550w)
AF2013 is offline  
Old 14 October 2021, 20:07   #4
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 41
Posts: 6,652
Send a message via MSN to fitzsteve
I have a GTX970 that should be ok for your PSU, boxed and perfect condition

It's this card:

https://www.msi.com/Graphics-Card/gt...gaming-4g.html
fitzsteve is offline  
Old 14 October 2021, 20:18   #5
AF2013
Registered User
 
Join Date: Apr 2013
Location: .
Posts: 201
Thanks for offer Guys, I got new GPU and hoping to get it either Saturday or Monday
AF2013 is offline  
Old 14 October 2021, 22:08   #6
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 41
Posts: 6,652
Send a message via MSN to fitzsteve
Quote:
Originally Posted by AF2013 View Post
Thanks for offer Guys, I got new GPU and hoping to get it either Saturday or Monday
that's great, enjoy bud
fitzsteve is offline  
Old Yesterday, 17:36   #7
AF2013
Registered User
 
Join Date: Apr 2013
Location: .
Posts: 201
Thanks, I got the items today and checked inside the case pin connected and just found that my PSU 550 Watts only 7 pins connected where other 4 pins was on motherboard.

So that Mean I have get modular PSU(meaning more options to connected than non-modular power supply(which what I have at the moment!)

I think I got spare non-modular PSU somewhere which is 600 watts of Corsair(CX 600) but it is the same problem! So I going have get modular PSU as much better option I think!
AF2013 is offline  
Old Yesterday, 18:02   #8
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 41
Posts: 6,652
Send a message via MSN to fitzsteve
Hi Graham, what graphics card did you get? The Corsair should have duel 8bpin connectors which come apart to make a 6 pin as well, my 1080 uses 1x 8pin and 1x 6pin whereas my 1070 takes just 1x 8pin connection. My new 3080ti uses 3x 8pin lol I'm lucky I have also a modular PSU (Corsair 850w I think) and it came with enough connectors. Note that there might be a molex to pcie connector in the box with your graphics card.
fitzsteve is offline  
Old Yesterday, 18:06   #9
AF2013
Registered User
 
Join Date: Apr 2013
Location: .
Posts: 201
2060 Super but I made error of miscounting the pins as yeah I got 8 pins LOL

3080ti? Whoafffffff The beast!

Last edited by AF2013; Yesterday at 18:26.
AF2013 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amiga 4000 graphics card wanted Seblington MarketPlace 4 20 September 2019 21:39
2 x GTX 670's Kin Hell MarketPlace 22 05 March 2015 20:52
Wanted - BVision Blizzardvision graphics card Seblington MarketPlace 0 08 January 2015 14:50
Wanted: Amiga 4000D Graphics Card davideo MarketPlace 6 25 October 2008 12:23
Graphics Card Wanted Miked MarketPlace 0 15 May 2006 19:51

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10989 seconds with 15 queries