English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 01 December 2021, 03:22   #1
hardgb
HARDGB

 
Join Date: Jan 2016
Location: Fortaleza / Brasil
Posts: 16
Shapeshifter not work with IDE TF1260

I have a problem but first I apologize if I'm posting in the wrong place...
I'm using TF1260's IDE port and it has a great transfer rate but I noticed that after using this IDE I couldn't use Shapeshifter anymore. The screen freezes right after the shapeshifter tries to load MacOS. But when I use the A1200 IDE again the emulator works again.
Does anyone know how I can solve this problem?: chocado
hardgb is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tf1260 Chucky Hardware mods 386 28 December 2021 00:03
Shapeshifter: how is PrepareEmul supposed to work? Bren McGuire support.Apps 22 01 January 2021 12:57
A1200 with ide cd rom. Can’t get it to work. Help ? :( RascalUK support.Hardware 30 08 June 2019 12:45
Cant get IDE to work on A1200 videofx support.Hardware 5 20 June 2014 19:05
WinUAE 2.3.2 IDE emulation does not work any more thomas support.WinUAE 4 03 July 2011 15:51

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06051 seconds with 15 queries