English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 17 January 2013, 08:13   #1
nexusle
Banned
 
Join Date: Jul 2010
Location: Earth
Age: 43
Posts: 500
How to disable floppy overlays?

Hi Frode,

as elowan and I want to create a Emergency Floppy, how to disable these floppy overlays? I know, there is a config option
writable_floppy_images

but how to set it?
nexusle is offline  
Old 17 January 2013, 11:27   #2
nexusle
Banned
 
Join Date: Jul 2010
Location: Earth
Age: 43
Posts: 500
Ok, I think, I've found out how...

"writable_floppy_images = 1"

should do the thing...
nexusle is offline  
Old 17 January 2013, 12:41   #3
elowan
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Location: germany
Age: 47
Posts: 332
So, if this is set in config, any disk.adf in any drive could be overwritten?
Or must a drive (DF0:, Df1:,..) be specified ?
elowan is offline  
Old 17 January 2013, 13:16   #4
nexusle
Banned
 
Join Date: Jul 2010
Location: Earth
Age: 43
Posts: 500
any
nexusle is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crunchers that support overlays? BarryB support.Apps 9 07 March 2017 12:58
Global disable of second controller. olesio project.WHDLoad 2 31 January 2013 12:40
WinUAE 2.4.0 Overlays Borked Kitty support.WinUAE 24 10 May 2012 09:39
Overlays + masks greyed out, cannot be selected. Morris Schæffer support.WinUAE 4 06 January 2012 21:57
winuaebootlog.txt disable pucci support.WinUAE 5 11 November 2011 18:03

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07268 seconds with 15 queries