English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 09 February 2007, 21:25   #1
rave
Amiga's made me who I am.

rave's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Nottingham UK
Age: 41
Posts: 176
Unhappy .lha/powerpacker woes & others!

First off hi and thanks for any help I receive.

Ok I have a real A600 in which I just upgraded the ROMs to the latest, put in an A601 mem upgrade and 4gb HDD and installed OS 3.1.
Heres the thing, it's been years since I last used workbench so my skills are rusty to say the least.
I grabbed octamed-V6 in .lha format off aminet and want to put it on my harddrive and run it from there.
All I get is the hammer icon and failed return code 10 when I try and run it. Im guessing I somehow need to un-lha it?
I have an A1200 with it working but cant remember how I did it!!!
Anyhow I thought I would try and be clever and copied the octamed folder from the A1200 to the A600 which worked kinda but then left me with the problem that it would'nt open packed mods saying it was unable to unpack, So I deleted it. Now if memory serves I think I need to install some sort of powerpacker thing somewhere?

To summerise, basically all I would like to do is install octamed on my A600 harddrive and be able to unpack mods and stuff.
Any help gladly appreciated, and I hope I dont sound too n00b

Kai
rave is offline  
Old 09 February 2007, 23:42   #2
rgen
Registered User
rgen's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Aachen/Germany
Age: 43
Posts: 190
Send a message via ICQ to rgen
You can get lha from there: http://aminet.net/util/arc/LhA_e138.run it's a self extracting archive and a newer version from http://freenet-homepage.de/aclogic/lha.html but it's an archive itself so you need the old version first.

The powerpacker.library is available on aminet, too: http://aminet.net/util/libs/pplib16.lha

and for everthing else you need take a look at http://aminet.net it's most probably there.
rgen is offline  
Old 10 February 2007, 16:00   #3
rave
Amiga's made me who I am.

rave's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Nottingham UK
Age: 41
Posts: 176
Many thanks for your help rgen,

I got lha.run to run, and extracted the new version lha to a folder, can you tell me how to install the newer version to workbench please? I think theres and option so it's always resident?
I wish I hadn't been away for so long!

Many thanks

Kai

Update:

Ok i think i have it now, many thanks for the help.

BTW if anyone is looking for Med Soundstudio 1.03c its on ami net under octamedss1.03c.
Its own website just sends you round in circles!
I found it here: http://www.amigafuture.de/forum/dl_d...l&id=345&cat=9

Thanks again.

Last edited by rave; 10 February 2007 at 22:34.
rave is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
req: PowerPacker 5.0b andy2004 request.Apps 22 08 March 2020 17:19
Unarchiving LHA & LZX files on Windows XP amigauser Amiga scene 58 28 September 2017 23:36
BlitzQuake_wos.lha GLquake & GLqwcl for WOS (MiniGL/Warp3D) CRASH!!! keropi support.Apps 21 24 February 2014 04:06
Warp3d woes Wasagi support.Hardware 13 02 December 2010 19:55
Filename woes Solid Snake support.Other 3 30 October 2008 01:23

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10090 seconds with 13 queries