English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 23 July 2001, 15:07   #1
Unregistered
 
Posts: n/a
Shadow Sorcerer

Has anyone managed to get this game working. I got it working once but never again. Anyone got a config for it. What version of WinUAE do you use??
 
Old 23 July 2001, 18:50   #2
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 48
Posts: 5,857
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
did you try the proposed configuration from Back 2 The Roots?

(that is: ECS chipset, Kickstart 1.3, 2 MB Chip RAM, disable all other RAM, CPU->Chipset to 4)
andreas is offline  
Old 23 July 2001, 19:00   #3
Unregistered
 
Posts: n/a
Yes I tried that. It does work but only so far. It gets to a point where it asks for the Shadow Sorcerer data disk in df0:
So you eject the boot disk and insert the data disk and nothing happens. Once it actually decided to work and load something off the data disk. Anyone managed to get this data disk to actually load??
 
Old 23 July 2001, 19:44   #4
§ane
Registered User
 
Join Date: Jul 2001
Location: .
Age: 42
Posts: 246
sometimes it doesn't detect the disk change and thinks you still have the same disk inserted..

try ejecting the previous disk first.. return to the emulation.. wait a few seconds for the disk eject to be detected then insert the data disk..
§ane is offline  
Old 23 July 2001, 20:26   #5
Unregistered
 
Posts: n/a
Interesting..

Hmmm. Sounds like a plan. I'll give it a whirl tonight when I get home and let you know how it goes.
 
Old 23 July 2001, 23:40   #6
Fred the Fop
flaming faggot
Fred the Fop's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Versailles
Age: 53
Posts: 2,806
Happy Ayyyyyy

You know...that may be a solution, Sane, or whatever you call yourself..hmmmm some games in my "Problems" dir may just be freed onto my third Amiga CD burning ....
Fred the Fop is offline  
Old 24 July 2001, 12:46   #7
Steve
I Identify as an Ewok
Steve's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: North Lincolnshire
Age: 43
Posts: 2,336
Thanks Sane

It worked!!! )
I was playing it last night. Thanks a lot.
Steve is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Simon the Sorcerer 2 edd_jedi support.Games 2 31 December 2012 11:30
Simon The Sorcerer Chain project.WHDLoad 13 29 January 2009 11:22
Simon the Sorcerer mai HOL data problems 2 02 November 2008 18:41
Shadow Sorcerer Groundhog project.Killergorilla's WHD packs 17 30 May 2008 03:40
Simon the Sorcerer II steztheskinhead support.Games 8 20 March 2003 03:35

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 23:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07881 seconds with 15 queries