English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Main > Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 27 October 2021, 19:02   #1541
Firestone
Registered User

Firestone's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Norway
Posts: 193
Quote:
Originally Posted by wiz12 View Post
Is it possible to have "Update Rom Modules" unticked by default at every bootup? I'm using a Vampire and have to manually untick it each time otherwise I'll get a guru meditation error and the system won't boot?
Have you tried to load the kickstart with VampireMap? I assume you don't have 3.2 in ROM?
I got 3.1 ROM-chips on my motherboard.

On my vampire600v2 my first lines in S:Startup-sequence is:

Code:
C:VampireMap Devs:Kick32a600 >NIL:
Version exec.library version 47 >NIL:
If Warn
   LoadModule L:System-Startup ROMUPDATE
EndIf
Setpatch >NIL:
Firestone is offline  
Old 27 October 2021, 20:07   #1542
wiz12
Registered User

 
Join Date: Feb 2017
Location: Ireland
Posts: 444
I've only tried the VampireFlash utility and successfully updated the core rom on my V1200 to Kickstart 3.2. I can try the VampireMap method instead and see if it makes any difference.
wiz12 is offline  
Old 27 October 2021, 21:53   #1543
wiz12
Registered User

 
Join Date: Feb 2017
Location: Ireland
Posts: 444
Same result with VampireMap - during bootup get a guru error screen. At this point I'll look into the ROM-Updates mechanism Thomas was talking about and see where that gets me.


The weird thing is this same 3.2 installation works fine on my 060 Amiga but not on my V1200.
wiz12 is offline  
Old 27 October 2021, 22:15   #1544
Firestone
Registered User

Firestone's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Norway
Posts: 193
Do you know what line in Startup-sequence the crash occurs? Setpatch maybe?
Firestone is offline  
Old 28 October 2021, 00:52   #1545
wiz12
Registered User

 
Join Date: Feb 2017
Location: Ireland
Posts: 444
Yes, if I comment out Setpatch it does bootup however then some functionality is lost such as copper-demon not working.
wiz12 is offline  
Old 28 October 2021, 01:03   #1546
Firestone
Registered User

Firestone's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Norway
Posts: 193
Right. Could it be a problem with 680x0 libraries in libs: since the same system boots fine on a 060 machine?
I got no active cpu library in libs:
Firestone is offline  
Old 28 October 2021, 01:39   #1547
wiz12
Registered User

 
Join Date: Feb 2017
Location: Ireland
Posts: 444
Quote:
Originally Posted by Firestone View Post
Right. Could it be a problem with 680x0 libraries in libs: since the same system boots fine on a 060 machine?
I got no active cpu library in libs:
Yes, that was it. I removed all 680xx libraries from libs and bingo, working perfect now. Thanks a lot for your help.
wiz12 is offline  
Old 15 November 2021, 04:10   #1548
vrxguy
Registered User

 
Join Date: Sep 2021
Location: Brisbane
Posts: 21
Would be good!
vrxguy is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AmigaOS 3.1.x v 3.9 steve_mynott New to Emulation or Amiga scene 35 19 April 2020 07:23
AmigaOS 3.9 PoLoMoTo support.WinUAE 8 27 August 2011 19:06
AmigaOS 3.5 or 3.9 maddoc666 support.Apps 12 22 February 2010 09:02
AmigaOS koncool request.Apps 6 04 June 2003 18:45
AmigaOS XL sturme New to Emulation or Amiga scene 4 15 January 2002 03:13

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.14029 seconds with 15 queries