English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 06 March 2011, 13:54   #1
James
Registered User

 
Join Date: Mar 2010
Location: Beckenham/England
Posts: 677
Saving a screenshot with an overlay window (QuarkTex)

Stopped working since the big RTG overhaul (just get a grey area now). Any chance this can be fixed?
James is offline  
Old 06 March 2011, 14:46   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 46
Posts: 24,786
It has never been really implemented, it is not part of WinUAE RTG window. It only worked (I assume) because originally RTG screenshots were taken from display RAM, now it is taken from internal buffer.

I also don't know (or even care) how quarktex works.
Toni Wilen is offline  
Old 06 March 2011, 15:47   #3
James
Registered User

 
Join Date: Mar 2010
Location: Beckenham/England
Posts: 677
OK. Thanks for taking the time to reply.
James is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Overlay effect MrX_Cuci request.UAE Wishlist 15 30 June 2010 17:35
Overlay effect not working MrX_Cuci support.WinUAE 9 28 June 2010 14:33
Saving a screenshot via the keyboard? unclet support.WinUAE 7 18 May 2006 19:45
How to use QuarkTex 0.51? ableeker New to Emulation or Amiga scene 2 21 June 2005 20:37
QuarkTex v0.5 RoKo News 0 13 June 2004 22:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09866 seconds with 15 queries