English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 27 June 2004, 14:50   #1
jcmoorehead
 
Posts: n/a
Hook

Howdy, i set up Config ecs13 from the Back2Roots site and attempt to load up the game, however when the game is loaded up the graphics keep on flickering and the game is pretty much unplayable. Any idea how to fix this? I'm using the latest version of WinUAE.
 
Old 27 June 2004, 16:13   #2
oldpx
 
Posts: n/a
These configurations are for really old versions of WinUAE. You may want to wait until the next WinUAE version which will have built-in A500 and A1200 configurations.
 
Old 27 June 2004, 17:48   #3
jcmoorehead
 
Posts: n/a
Thanks, I got the graphics to stop flickering via using the OCS Config, but for now the game has problems entering the Jolliest Rogers place, so I'll wait for the next version
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hook Amiga game Spanish version laser request.Old Rare Games 52 24 July 2020 21:50
Hook Italian cracked Galahad/FLT Amiga scene 13 05 December 2018 08:42
A600/1200/4000 HD interface mod... how to hook up 4 drives. Mr B Hardware pics 7 29 November 2005 17:58
Hook problem Walker support.Games 5 13 June 2002 22:19
Looking for Hook manual Dime333 request.Old Rare Games 2 11 January 2002 15:46

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07909 seconds with 13 queries