English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 30 October 2012, 12:08   #1
chris-red
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Location: Hornchurch
Posts: 29
Amiga Format cover disk.

I have an Amiga Format cover disk with the Chaos engine and Act of Valour on it.

When I put it in load up AMIDOS and say about DeCrunching Act of valour. It asks me to put in an empty disk which I do, and put the coverdisk back in . The will keep asking me to do this just about 15-20 swaps I assume something is not right. Any ideas? I just wanna play The Chaos Engine!
chris-red is offline  
Old 30 October 2012, 12:16   #2
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 44
Posts: 24,074
Have a look at page number 6 here: http://amr.abime.net/issue_196_pages
TCD is offline  
Old 30 October 2012, 12:40   #3
roy bates
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: birmingham
Age: 53
Posts: 2,824
Quote:
Originally Posted by TheCyberDruid View Post
Have a look at page number 6 here: http://amr.abime.net/issue_196_pages



is that for a 1.3 machine?,i can see a problem here.

isent the guys machine a kickstart 2.0 500+
roy bates is offline  
Old 30 October 2012, 12:50   #4
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 44
Posts: 24,074
That's what I asked in the other thread
TCD is offline  
Old 30 October 2012, 14:38   #5
chris-red
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Location: Hornchurch
Posts: 29
That looks interesting I'll try following that, Many thanks.
chris-red is offline  
Old 30 October 2012, 14:56   #6
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 44
Posts: 24,074
You're welcome and fingers crossed it works Can you put ADF images on disks yet? If you can't do it on your A500+ I can create the ADF for you.
TCD is offline  
Old 30 October 2012, 17:33   #7
chris-red
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Location: Hornchurch
Posts: 29
Quote:
Originally Posted by TheCyberDruid View Post
You're welcome and fingers crossed it works Can you put ADF images on disks yet? If you can't do it on your A500+ I can create the ADF for you.
Em ADF is the Amiga disk image right? like ISO for CDs.

I don't know how to put one on a disk? why would I need to?

I'm so surprised my dad managed to do all this for me when I was young, I always thought he was computer illiterate till a couple of years ago.
chris-red is offline  
Old 30 October 2012, 18:05   #8
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 44
Posts: 24,074
Quote:
Originally Posted by chris-red View Post
Em ADF is the Amiga disk image right? like ISO for CDs.
Yep, indeed like that.

Quote:
Originally Posted by chris-red View Post
I don't know how to put one on a disk? why would I need to?
To put for example coverdisks from AMR or other free software on the internet back to real disks and use them in your A500+. Anyway, good luck with that coverdisk for now.
TCD is offline  
Old 30 October 2012, 18:14   #9
chris-red
Registered User
 
Join Date: Oct 2012
Location: Hornchurch
Posts: 29
Quote:
Originally Posted by TheCyberDruid View Post
Yep, indeed like that.



To put for example coverdisks from AMR or other free software on the internet back to real disks and use them in your A500+. Anyway, good luck with that coverdisk for now.


I understand that I meant for this particular question!

I would love to be able to pull games off of the net and play em, I did ask what the easiest way to do this was but by all accounts it is very difficult.

I can't work out why there isn't a PC program that will allow you to format a floppy into an amiga format and load a ADF.

I can;t see how it would be that hard unless the hardware is in capable of doing it.

I mean you can format harddrive/pen drives to NTFS/FAT why not floppies to ADF!
chris-red is offline  
Old 30 October 2012, 18:21   #10
roy bates
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Location: birmingham
Age: 53
Posts: 2,824
as far as i know pc drives are not compatible with adf files,well not without extra hardware anyway.
roy bates is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amiga Format Cover Disk 72b Virocop paul2004v request.Other 4 05 March 2012 17:50
Amiga Format cover CDs 17 and 26 Mequa AMR contributions 13 01 October 2010 12:10
REQ: Amiga Format 111 cover Galaxy AMR contributions 7 12 March 2007 12:34
How to get Amiga Format issue 3 cover disk? k38fmc request.Demos 5 27 March 2006 12:39
Amiga Format Issue 88 Cover Disk amiga request.Apps 3 30 July 2005 10:21

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08871 seconds with 13 queries