English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 08 January 2022, 21:41   #1
lioneer
Registered User

 
Join Date: Jul 2021
Location: Ostrava
Posts: 10
DraCo Shapeshifter and Fusion problems

I would like to ask owners of DraCo, ist possible to run Shapeshifter od Fusion? With SS3.1 i get always "not enought memory" problem, and with Fusion "low memory reserve problem"... My machine is DraCo Tower, 4MB Chip, 128MB Fast, Altais and Toccata.

Thank you
lioneer is offline  
Old 14 January 2022, 00:58   #2
lioneer
Registered User

 
Join Date: Jul 2021
Location: Ostrava
Posts: 10
problem solved by myself if somebody needs help with DraCo, send me message
lioneer is offline  
Old 15 January 2022, 04:40   #3
grelbfarlk
Registered User

 
Join Date: Dec 2015
Location: USA
Posts: 2,340
How well does it run? I'm imagining the greater bandwidth of the Draco Altais card is noticeable?
grelbfarlk is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Shapeshifter or Fusion with ACA 1233n accelerator? SvladJelly support.Other 4 15 September 2018 04:01
ShapeShifter vs Fusion, and the best way to emulate each on UAE? Danfun64 Amiga scene 21 11 December 2017 07:16
Shapeshifter and Fusion crash without JIT enabled clauddio support.WinUAE 3 12 March 2012 12:44
Fusion Forty Problems :( THX1138 support.Hardware 13 29 December 2005 23:18
Shapeshifter problems klesterjr support.WinUAE 8 29 September 2004 00:54

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10376 seconds with 14 queries