English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 29 December 2008, 18:30   #1
Retro1234
Boo

Retro1234's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: 5150
Posts: 4,839
Lionheart

I been playing Lionheart and ive realy got into it - but the problem is if I die on the Boss of the Lava Level or anypoint on the next level the game fails to reload Correctly.

I was palying the WHDLoad version from WHDownload but also tested IPFs and ADF on real Amiga and WinUae and all version seem to have the problem?
Retro1234 is offline  
Old 29 December 2008, 18:34   #2
Chain
A-Collector, repairments

Chain's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Czech Rep.
Age: 47
Posts: 1,536
Send a message via ICQ to Chain
great, another problem appears

just dont die here
Chain is offline  
Old 29 December 2008, 18:43   #3
mailman
Zone Friend

mailman's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Warsaw/Poland
Age: 42
Posts: 2,345
I do not confirm this. I have explored this game in every possible way and I haven't encountered any of this.
mailman is offline  
Old 29 December 2008, 18:52   #4
Retro1234
Boo

Retro1234's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: 5150
Posts: 4,839
I often had good results from WHDload bug reports but as ive had problems with all version I thought id try here first.

Quote:
Originally Posted by mailman View Post
I do not confirm this. I have explored this game in every possible way and I haven't encountered any of this.
The level can be reached quickley by using the cheat get to the boss turn the cheat off alow the boss to beat you, losse a credit and the game will not reload properly. Ive have tried many different version maybe you have version not tried - The WHDload install says it suports a couple of versions.
Retro1234 is offline  
Old 29 December 2008, 21:04   #5
mailman
Zone Friend

mailman's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Warsaw/Poland
Age: 42
Posts: 2,345
Quote:
Originally Posted by Boo Boo View Post
The level can be reached quickley by using the cheat get to the boss turn the cheat off alow the boss to beat you, losse a credit and the game will not reload properly. Ive have tried many different version maybe you have version not tried - The WHDload install says it suports a couple of versions.
Lose credit or life? I played this game without using credits. Maybe this is the case. Nobody checked how it is going to behave after losing the credit.
mailman is offline  
Old 29 December 2008, 21:37   #6
Retro1234
Boo

Retro1234's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: 5150
Posts: 4,839
Quote:
Originally Posted by mailman View Post
Lose credit or life? I played this game without using credits. Maybe this is the case. Nobody checked how it is going to behave after losing the credit.
Yes loose a credit, I must be the crapyest player ever if no ones ever lost a credit
Retro1234 is offline  
Old 29 December 2008, 22:10   #7
twizzle
Registered User
twizzle's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: taunton.som.uk
Age: 70
Posts: 681
i have no problems with the genuine lionheart discs
twizzle is offline  
Old 29 December 2008, 22:15   #8
Retro1234
Boo

Retro1234's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: 5150
Posts: 4,839
Before I do a bug report could you WHDload the game from the original disks and shove it in the Zone
Retro1234 is offline  
Old 29 December 2008, 22:30   #9
Galahad/FLT
Going nowhere

Galahad/FLT's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: United Kingdom
Age: 47
Posts: 8,049
Theres no copy protection on Lionheart, so that won't be an issue.

Thalion had given up on copy protection by then.
Galahad/FLT is offline  
Old 29 December 2008, 22:32   #10
twizzle
Registered User
twizzle's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: taunton.som.uk
Age: 70
Posts: 681
Quote:
Originally Posted by Boo Boo View Post
Before I do a bug report could you WHDload the game from the original disks and shove it in the Zone
i am afraid thats the one thing i cant do is whdload a game ?
reason, i dont have permmision , and i wouldnt know how or where to start even if i had the codes , let alone the knowledge to do it

but, i do have a spare set of genuine lionheart discs no box,

pm me if interested,
twizzle is offline  
Old 29 December 2008, 22:38   #11
Galahad/FLT
Going nowhere

Galahad/FLT's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: United Kingdom
Age: 47
Posts: 8,049
Quote:
Originally Posted by twizzle View Post
i am afraid thats the one thing i cant do is whdload a game ?
reason, i dont have permmision , and i wouldnt know how or where to start even if i had the codes , let alone the knowledge to do it

but, i do have a spare set of genuine lionheart discs no box,

pm me if interested,
http://www.whdload.de/games/Lionheart.html
Galahad/FLT is offline  
Old 29 December 2008, 22:42   #12
Retro1234
Boo

Retro1234's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: 5150
Posts: 4,839
Quote:
Originally Posted by twizzle View Post
i am afraid thats the one thing i cant do is whdload a game ?
reason, i dont have permmision , and i wouldnt know how or where to start even if i had the codes , let alone the knowledge to do it

but, i do have a spare set of genuine lionheart discs no box,

pm me if interested,
Thanks twizzle if your not familiar with WHD the game does have its own HD install - Could you Zone this?

The game may not have any copy protection but it realy tries to lay a guilt trip on you
Retro1234 is offline  
Old 29 December 2008, 22:50   #13
twizzle
Registered User
twizzle's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: taunton.som.uk
Age: 70
Posts: 681
Quote:
Originally Posted by Boo Boo View Post
Thanks twizzle if your not familiar with WHD the game does have its own HD install - Could you Zone this?

The game may not have any copy protection but it realy tries to lay a guilt trip on you
i have already tried the whd version, i didnt work right , so i used the orig install on the disc.
i would adf them, but, as my tower is out of action for a few days while i await new parts from amigakit
twizzle is offline  
Old 30 December 2008, 00:10   #14
alexh
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 12,631
I think it was me who imaged the disks for the CAPS which became the IPF images and I think the ADF images on the Thalion Webshrine are also duplicates of my own disks.

If you are having problems. Give up using the WHDload installer and use the Thalion one instead.

If you've got a PC, why not have a go on the PC Lionheart Remake?

http://www.b3dgs.com/
alexh is offline  
Old 30 December 2008, 00:29   #15
dlfrsilver
CaptainM68K-SPS France
dlfrsilver's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melun nearby Paris/France
Age: 43
Posts: 8,756
Send a message via MSN to dlfrsilver
There is 3 differents version of the game. I own 2 the one you know (845) and the second, which is an updated one..... who knows ?
dlfrsilver is offline  
Old 30 December 2008, 10:51   #16
Retro1234
Boo

Retro1234's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: 5150
Posts: 4,839
PeeCee Remake how very dare you Sir!

Quote:
Originally Posted by dlfrsilver View Post
There is 3 differents version of the game. I own 2 the one you know (845) and the second, which is an updated one..... who knows ?
Please could you put the second version in the Zone for me to try?
Retro1234 is offline  
Old 30 December 2008, 11:17   #17
dlfrsilver
CaptainM68K-SPS France
dlfrsilver's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melun nearby Paris/France
Age: 43
Posts: 8,756
Send a message via MSN to dlfrsilver
Ok i'll upload it tonight. PS : The executable is bigger on this updated version....
dlfrsilver is offline  
Old 30 December 2008, 11:38   #18
Retro1234
Boo

Retro1234's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: 5150
Posts: 4,839
Quote:
Originally Posted by dlfrsilver View Post
Ok i'll upload it tonight. PS : The executable is bigger on this updated version....
Thanks dlfrsilver ill give it a try
Retro1234 is offline  
Old 30 December 2008, 12:01   #19
alexh
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 12,631
Quote:
Originally Posted by Boo Boo View Post
PeeCee Remake how very dare you Sir!
I dare you. I dont like any of this platform specific shite that people cling to. The game experience is all that counts. Use whatever tool you can to get you the best gaming experience no matter what it is.
alexh is offline  
Old 31 December 2008, 01:39   #20
dlfrsilver
CaptainM68K-SPS France
dlfrsilver's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melun nearby Paris/France
Age: 43
Posts: 8,756
Send a message via MSN to dlfrsilver
it's zoned
dlfrsilver is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Seriously need some help with Lionheart... dex support.Games 6 08 January 2012 17:40
Lionheart CDL DaveMB request.Old Rare Games 6 09 October 2010 12:52
Best config for Lionheart? hexaae support.WinUAE 12 08 August 2008 00:29
Lionheart Ultron project.Sprites 11 29 September 2006 14:31
Lionheart Behders support.Games 15 28 October 2004 20:54

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10967 seconds with 15 queries