English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 25 July 2021, 13:06   #1
arti
Registered User

 
Join Date: Jul 2008
Location: Poland
Posts: 591
QuarkTex problem

Warp3d through QuarkTex 3D shows only grey screen on 4.4.0 but works on 3.4.0.
arti is offline  
Old 25 July 2021, 21:49   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 46
Posts: 24,988
Quote:
Originally Posted by arti View Post
Warp3d through QuarkTex 3D shows only grey screen on 4.4.0 but works on 3.4.0.
This thread is only about 4.5/4.9 betas. (see first post). Also I don't know how it works..
Toni Wilen is offline  
Old 26 July 2021, 16:00   #3
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 46
Posts: 24,988
Moved from beta thread.

Check that "Allow native code" in misc panel is ticked. I can't help more.
Toni Wilen is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP! WinUAE and 3D (Wazp3D, QuarkTex) Michael support.WinUAE 2 21 May 2014 19:50
Saving a screenshot with an overlay window (QuarkTex) James support.WinUAE 2 06 March 2011 15:47
Problem with Kickstarts [rare problem with faulty scripts in early v1.1 release] Topgun project.MAGE 14 08 June 2006 22:19
How to use QuarkTex 0.51? ableeker New to Emulation or Amiga scene 2 21 June 2005 20:37
QuarkTex v0.5 RoKo News 0 13 June 2004 22:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07199 seconds with 15 queries