English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 27 October 2009, 02:23   #1
Anemos
70X7
Anemos's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Ἑλλάς
Posts: 1,075
Exclamation Space Fight doesn't not run on A1200?

one question guys
The game: (Space Fight) do not run on A1200?
i have make disk with easyADF ,booting but crashed ..
Anemos is offline  
Old 27 October 2009, 10:43   #2
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 44
Posts: 25,639
Nope, doesn't work with KS 3.1. You can try Relokick, because it works with a A1200 config and KS 1.3 in WinUAE here.
TCD is offline  
Old 27 October 2009, 13:34   #3
Anemos
70X7
Anemos's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Ἑλλάς
Posts: 1,075
Quote:
Originally Posted by TheCyberDruid View Post
Nope, doesn't work with KS 3.1. You can try Relokick, because it works with a A1200 config and KS 1.3 in WinUAE here.
thanks for help, T.C.D, yes main A1200 has 3.1 Kick.
so.. i need also one A600 as soonest..
Anemos is offline  
Old 27 October 2009, 13:36   #4
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 44
Posts: 25,639
Quote:
Originally Posted by Anemos View Post
so.. i need also one A600 as soonest..
Wouldn't work with KS 2.x either. Guess you'll have to get a nice A500 then
TCD is offline  
Old 27 October 2009, 13:38   #5
Anemos
70X7
Anemos's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Ἑλλάς
Posts: 1,075
err. A500? the big lady? i will see..
so we have somewhere list of supported games-kicks?
Anemos is offline  
Old 27 October 2009, 13:56   #6
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 44
Posts: 25,639
Quote:
Originally Posted by Anemos View Post
so we have somewhere list of supported games-kicks?
Not that I know of. Maybe that info could be added to HOL For now you could test them with (Win)UAE to see if it could work on a real machine.
TCD is offline  
Old 27 October 2009, 14:28   #7
Anemos
70X7
Anemos's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Ἑλλάς
Posts: 1,075

thanks any way friend.
Anemos is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
*HELP* Cadaver doesn't run.... jo125 support.Games 32 12 May 2018 17:40
X-DVE 2.60/2.72 doesn´t run. Help!!! gulliver support.Apps 4 15 April 2016 14:04
Space deliria doesn´t work on A1200? Raccoon support.Demos 5 23 September 2008 21:37
r-type doesn't run Arnoud support.Games 3 24 May 2002 13:33
Animal Kingdom - doesn't run on 0.8.21 andreas support.WinUAE 0 23 May 2002 17:26

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07254 seconds with 15 queries