English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 11 January 2021, 01:58   #1
CryptidWorks
Registered User
CryptidWorks's Avatar
 
Join Date: Jan 2021
Location: Iowa, USA
Age: 28
Posts: 57
WinUAE Not Mounting ISOs

When troublshooting I ran into an issue where WinUAE suddenly stopped mounting the virtual CD drive after playing with the video cards

Completely removed the program and all it's files,

re-installed WinUAE
re-installed Workbench 3.1 with a good Kickstart Rom
The problem still persists like there's a config file hidden somewhere with a borked setting it's re-accessing

Closet I've gotten is a single reboot where it just popped up the two partitions the disc has as unknown drives called ????.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2021-01-10 (4).png
Views:	58
Size:	77.8 KB
ID:	70292  
Attached Files
File Type: uae Amiga 3.9.uae (12.4 KB, 37 views)
CryptidWorks is offline  
Old 11 January 2021, 02:17   #2
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 6,527
Instead of autodetect try "Image Mode".

If the problem still persists, try resetting WinUAE from the first menu "Path", below on the right you will find "Clear Disk History".

With WinUAE, after each emulation it is better to exit and restart it in a clean mode
AMIGASYSTEM is offline  
Old 11 January 2021, 03:27   #3
CryptidWorks
Registered User
CryptidWorks's Avatar
 
Join Date: Jan 2021
Location: Iowa, USA
Age: 28
Posts: 57
Quote:
Originally Posted by AMIGASYSTEM View Post
Instead of autodetect try "Image Mode".

If the problem still persists, try resetting WinUAE from the first menu "Path", below on the right you will find "Clear Disk History".

With WinUAE, after each emulation it is better to exit and restart it in a clean mode
Clearing Disks did it

Thanks for the help
CryptidWorks is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mounting CF-card with WB installed on WINUAE Titus the Fox support.WinUAE 12 18 October 2017 15:17
Amiga 3.1wb A1200 HDD mounting under winuae powrslave support.WinUAE 10 19 March 2016 01:36
Mounting CD image in new WINUAE christianlucio support.WinUAE 8 06 May 2010 02:22
ISO mounting within WinUAE please zardoz request.UAE Wishlist 8 18 May 2005 17:51
Mounting CD32 ISOs on a Mac dreamkatcha support.WinUAE 0 24 April 2005 12:45

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09955 seconds with 16 queries