English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Amiga Forever

 
 
Thread Tools
Old 16 October 2014, 03:39   #1
WeiXing3D
Rusted Amiga user
WeiXing3D's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Pacifica, California. U.S.A.
Posts: 77
Floppy disk rookie question: how to use hdf images in Amiga Forever

Could someone please explain to to use hdf images in Amiga Forever?

I have several games saved as hdf images in a folder, that I'd like to access and play from AmigaSYS in Amiga Forever 2014.

I have saved other WHDload games inside AmigaSYS:Work/Games and they play well. Is it a similar approach?

Thank you.
WeiXing3D is offline  
Old 17 October 2014, 05:55   #2
WeiXing3D
Rusted Amiga user
WeiXing3D's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Pacifica, California. U.S.A.
Posts: 77
Thumbs up

Anyways....I figured this out already. Found the answer in the Amiga Forever support page. Copied images to the System using the RP9 editor under media.
WeiXing3D is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Regarding Amiga Forever Kickstart images... MethodGit New to Emulation or Amiga scene 12 15 March 2012 12:54
Amiga Forever question MethodGit support.Amiga Forever 4 19 September 2010 20:06
Amiga Forever 2008 question MethodGit Amiga scene 3 03 September 2008 08:18
Unusable .HDF images copied via Amiga Explorer DanM support.WinUAE 7 18 December 2005 21:35
Amiga Forever Question ?? CPC464 Amiga scene 2 06 October 2002 00:57

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09997 seconds with 15 queries