English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 09 August 2022, 15:23   #1
NunoUFO
Registered User

NunoUFO's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Location: London
Posts: 110
A4000D with CF card HDD Led not flashing

Hi all, is it normal that my HDD led doesnt work when connected to the CF card?

The drive works fine and boots and I can see the led on the adapter flashing, but no light coming from the A4000....

Is there any way to make it work?

Thank you
Nuno
NunoUFO is offline  
Old 09 August 2022, 15:50   #2
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 42
Posts: 9,233
If you have a 5 volt card, the LED will flash more reliably. I'm not aware of any IDE port buffers/level translators for the A4000.
Jope is offline  
Old 09 August 2022, 16:10   #3
musashi5150
move.w #$4489,$dff07e
musashi5150's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Norfolk, UK
Age: 41
Posts: 2,343
Wasn't this a problem with some batches of these adapters when people started using them in A1200s too?

I remember swapping the one from my A1200 into my SX32 Pro because I had one that worked with the Amiga LED and one that didn't. And it didn't matter in the SX32 Pro as it doesn't have an LED
musashi5150 is offline  
Old 09 August 2022, 16:36   #4
NunoUFO
Registered User

NunoUFO's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Location: London
Posts: 110
Not sure how good these are:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20220809_153203.jpg
Views:	13
Size:	839.5 KB
ID:	76282   Click image for larger version

Name:	20220809_153156.jpg
Views:	12
Size:	1,019.1 KB
ID:	76283  
NunoUFO is offline  
Old 09 August 2022, 20:25   #5
Leon Besson
Registered User
Leon Besson's Avatar
 
Join Date: Feb 2022
Location: Anywhere and everywhere I have a contract
Posts: 713
What about this Bromigo?!

https://www.ebay.co.uk/itm/154504210...mis&media=COPY
Leon Besson is online now  
Old 10 August 2022, 12:12   #6
NunoUFO
Registered User

NunoUFO's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Location: London
Posts: 110
Quote:
Originally Posted by Leon Besson View Post
thank you my friend! I've just ordered one

N
NunoUFO is offline  
Old 10 August 2022, 14:49   #7
Leon Besson
Registered User
Leon Besson's Avatar
 
Join Date: Feb 2022
Location: Anywhere and everywhere I have a contract
Posts: 713
Quote:
Originally Posted by NunoUFO View Post
thank you my friend! I've just ordered one

N
Welcome! Bromigo!
Leon Besson is online now  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A1200 HD LED constant flashing WildW support.Other 4 05 January 2019 15:04
Amiga 4000 power led keeps flashing no display arjanv support.Hardware 1 09 February 2018 12:24
A500, Flashing Red LED vimfuego support.Hardware 3 21 April 2009 01:01
is the HDD led supposed to work when using CF card Interceptor support.Hardware 2 25 September 2007 10:14
A2000 Power LED flashing when audio filter on Hewitson support.Hardware 17 19 July 2007 12:23

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10006 seconds with 16 queries