English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Other

 
 
Thread Tools
Old 01 December 2010, 21:45   #1
LuMan
Amigan - an loving it!!
LuMan's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Nottingham, UK
Age: 52
Posts: 547
cybergraphics.library v41

Hi everyone

Apologies if this has been covered in another forum (please feel free to re-direct me) but I've searched these forums (as well as the internet) and can't find what I'm after.

Anyhow, I've recently got my A1200T back up and running, but am having a few issues when I try using cgxaga. Basically an alert pops up saying that cybergraphics.library v41 can't be opened. I'm sure I got around this in the past, but can't for the life of me remember how

I've installed cybergraphics.library v40.xx but can't find another update anywhere. If anyone can help I'd be very grateful.

Current set-up is:
A1200T - Blizzard 603e 150Mhz w/ 040/25 - 2+40Mb RAM - 2Gb HDD - OS3.9

Thanks hugely
LuMan
LuMan is offline  
Old 01 December 2010, 22:05   #2
Bamiga2002
BlizzardPPC'less

Bamiga2002's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Finland
Age: 43
Posts: 3,210
Send a message via MSN to Bamiga2002
I only found CGXv42_r1 update archive and put it to the Zone. You'll need the CGX4 cd to install it.
Bamiga2002 is offline  
Old 01 December 2010, 22:20   #3
Bamiga2002
BlizzardPPC'less

Bamiga2002's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Finland
Age: 43
Posts: 3,210
Send a message via MSN to Bamiga2002
And indeed in this page it says (edited quote):
"BlizzardVisionPPC Phase5 Digital Products (3Dlabs - PERMEDIA 2) CyberGraphX 4 support - YES (With 4.1)"

So 4.1 is required.
Bamiga2002 is offline  
Old 03 December 2010, 10:22   #4
LuMan
Amigan - an loving it!!
LuMan's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Nottingham, UK
Age: 52
Posts: 547
Hi Bamiga2002

Thanks very much for that. I'll get it installed and let you know how I get on.

LuMan
LuMan is offline  
Old 03 December 2010, 13:09   #5
Mad-Matt
Longplayer

Mad-Matt's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lincoln / UK
Age: 42
Posts: 1,801
Send a message via ICQ to Mad-Matt Send a message via MSN to Mad-Matt
Ive put an adf of the Official update install floppy for V42_r1 in the zone, for the great archive and anyone that might find it useful.
Mad-Matt is offline  
Old 07 December 2010, 15:53   #6
LuMan
Amigan - an loving it!!
LuMan's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Nottingham, UK
Age: 52
Posts: 547
Sorted! The original installs of CybergraphX would complain of a missing driver for AGA during installation. Previously I selected an alternate (but not installed) card and just didn't bother selecting one of its screenmodes in the Prefs>Screenmodes. A little clunky, but it worked. As I remember, I couldn't get my BVision card working anyway, so left it redundant for some reason.

Now I've seen BVision drivers in the CGXv42_r1 I'll give it a go and see if I can get any life out of the thing.

Thanks to everyone who's provided help. This is why I love the Amiga community!!
LuMan is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Scalos v41.7 Megatron-UK support.Apps 0 14 August 2010 20:35
Scalos V41.5 cronos News 7 14 August 2007 19:55
Which software for adding a Cybergraphics 64/3D card to an Amiga 2000? polbit support.Hardware 12 06 February 2007 17:55
Scalos v41.4 Released Paul News 2 18 October 2006 12:17
CyberGraphics 4.2 CU_AMiGA request.Other 12 07 October 2006 16:20

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08277 seconds with 15 queries