English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 05 October 2005, 21:01   #1
BarrySWE
Zone Friend
BarrySWE's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Sweden
Age: 43
Posts: 404
68040 blizzard!?

As you know.. i will soon have one..
but i have some questions...
68040.library is present in the libs drawer, what is it funktion?

do i need to find any good cool hacker modded 68040 library, or is the one shiped with os 3.9 good enough?

//Barry
BarrySWE is offline  
Old 05 October 2005, 21:52   #2
RetroMan
Registered User
RetroMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Germany
Age: 48
Posts: 3,704
Just download the original Blizzard Install Disk and you´ll be fine
RetroMan is offline  
Old 05 October 2005, 22:10   #3
BarrySWE
Zone Friend
BarrySWE's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Sweden
Age: 43
Posts: 404
Where can i find that?
BarrySWE is offline  
Old 05 October 2005, 22:15   #4
RetroMan
Registered User
RetroMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Germany
Age: 48
Posts: 3,704
http://www.l8r.net/install/

Google would help btw.

Download the Blizz1260 Install Disk for this .....
RetroMan is offline  
Old 05 October 2005, 22:23   #5
_ThEcRoW
Amiga NetRunner
_ThEcRoW's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Spain
Age: 42
Posts: 933
Hmm, the included with os 3.9 should do the trick.
_ThEcRoW is offline  
Old 05 October 2005, 22:38   #6
RetroMan
Registered User
RetroMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Germany
Age: 48
Posts: 3,704
Quote:
Originally Posted by _ThEcRoW
Hmm, the included with os 3.9 should do the trick.
"Should" is the correct word for this .... I know some people having problems with the 040er libs shipping with 3.9
RetroMan is offline  
Old 05 October 2005, 23:03   #7
_ThEcRoW
Amiga NetRunner
_ThEcRoW's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Spain
Age: 42
Posts: 933
I have told because i'm having no problems
_ThEcRoW is offline  
Old 06 October 2005, 07:50   #8
Bamiga2002
BlizzardPPC'less

Bamiga2002's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Finland
Age: 43
Posts: 3,210
Send a message via MSN to Bamiga2002
Found the libs-archive here: http://hwa.amigaworld.de/drivers/acc...060-191099.lha
Bamiga2002 is offline  
Old 06 October 2005, 10:23   #9
BarrySWE
Zone Friend
BarrySWE's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Sweden
Age: 43
Posts: 404
what is Dummy library?
BarrySWE is offline  
Old 06 October 2005, 11:10   #10
Bamiga2002
BlizzardPPC'less

Bamiga2002's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Finland
Age: 43
Posts: 3,210
Send a message via MSN to Bamiga2002
It's for blizzard 1260 i recall. You won't need it.
Bamiga2002 is offline  
Old 07 October 2005, 08:43   #11
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 40
Posts: 8,567
For an 040 card, copy the normal (look at the size) 040 library into LIBS: and run setpatch.

If you have an 060 card, you need to copy the dummy library as 040 library and then also copy the 060 library into LIBS: alongside it.
Jope is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1260 Blizzard only showing as 68040 in Showconfig? Peter support.Hardware 8 15 November 2011 12:13
Blizzard 1230 Mk-IV and 68040.lib NovaCoder New to Emulation or Amiga scene 5 21 June 2008 14:03
Blizzard 1240 - replacing 68040 with 68060 gdhgdh support.Hardware 14 05 October 2007 20:44
Sale: Phase 5 Blizzard PPC 603e+ 68040/25 PPC 240 Mhz wizard66 MarketPlace 6 09 February 2007 17:34
SALE: Amiga Blizzard PPC card PPC@160 , 68040 @25 MHz morka MarketPlace 3 12 October 2006 00:28

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08854 seconds with 13 queries