English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Demos

 
 
Thread Tools
Old 25 September 2021, 17:58   #1
stainy
Zone Friend
stainy's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Concord, NC, USA
Age: 50
Posts: 1,550
Send a message via ICQ to stainy Send a message via MSN to stainy
40k demos with no .info

Hi..
I have a load of demos 40k ones. They don`t have an .info file ( icon is a spanner and screwdriver )
I run them and all I hear is the music.. no graphics. Mouse is frozen until it either finishes or I guess the demo crashes.
Any ideas how to get these to play nice. I`ve double checked most and they do have graphics which should show.

Thanks all
stainy is offline  
Old 25 September 2021, 19:26   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 6,374
Select a native screen mode for Workbench, no graphics card.
thomas is offline  
Old 25 September 2021, 20:05   #3
stainy
Zone Friend
stainy's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Concord, NC, USA
Age: 50
Posts: 1,550
Send a message via ICQ to stainy Send a message via MSN to stainy
I`m using Pimiga, which is 3.9 with Scalos on top. How would I go about trying to run them under that? I don`t want to mess with the WB settings etc..

What`s native? you mean with no RTG
stainy is offline  
Old 01 October 2021, 20:42   #4
Anubis
Retro Gamer

Anubis's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Underworld
Age: 49
Posts: 3,306
iirc pimiga is build on top fo wb3.1.4, not OS 3.9. (at least one I have)
Anubis is offline  
Old 01 October 2021, 21:00   #5
kriz
Junior Member

kriz's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: No(R)Way
Age: 39
Posts: 2,893
A good question here would be if other demos or games work properly
kriz is offline  
Old 01 October 2021, 23:07   #6
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Age: 67
Posts: 6,951
Quote:
Originally Posted by stainy View Post
Hi..
I have a load of demos 40k ones. They don`t have an .info file ( icon is a spanner and screwdriver )
I run them and all I hear is the music.. no graphics. Mouse is frozen until it either finishes or I guess the demo crashes.
Any ideas how to get these to play nice. I`ve double checked most and they do have graphics which should show.

Thanks all

Can you attach some demos to test them?
AMIGASYSTEM is offline  
Old 01 October 2021, 23:43   #7
Seiya
Registered User

Seiya's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Italy
Posts: 1,275
Quote:
Originally Posted by stainy View Post
Hi..
I have a load of demos 40k ones.
I run them and all I hear is the music.. no graphics. Mouse is frozen until it either finishes or I guess the demo crashes.
But with what system? Some demos in OCS/AGA don't show graphics if you have RTG Workbench. You hear the sound only and return to workbench when finish to run.
Seiya is offline  
Old 02 October 2021, 00:31   #8
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Age: 67
Posts: 6,951
He said it, uses "Pimiga"
AMIGASYSTEM is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
def_disk.info, def_Kick.info and def_CF0 fc.studio support.Apps 4 09 January 2010 23:49
40k Demo archive? Dunny request.Demos 5 08 September 2009 17:26
info on creating info files icons ? Dimlow New to Emulation or Amiga scene 10 16 July 2008 19:28
WinUAE problem with 40k Intro StoneArts/"Bjarne" oRBIT support.WinUAE 10 11 April 2008 09:49
new info starlord project.aGTW 2 02 January 2007 12:24

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07540 seconds with 15 queries