English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 03 November 2005, 17:21   #1
Gavilan
Amiga user & abuser

 
Join Date: Jul 2005
Location: BUENOS AIRES, ARGENTINA
Age: 45
Posts: 178
Send a message via ICQ to Gavilan Send a message via MSN to Gavilan
Amiga 500 power led failure

Well, here i have a simple problem, but i cannot figure out whats wrong
I was playing around with one of my A500 until suddenly red power led doesnt work anymore.
Yellow disk drive led works normally, so i tought some loose cable or something was the cause. I looked around , no answers at all.

What could have happened?

Cheers

Sebastian
Gavilan is offline  
Old 03 November 2005, 17:24   #2
DoctorQ
What?? Who?? DoctorQ!!
 
Join Date: Jun 2005
Location: Rødding/Denmark
Age: 40
Posts: 314
Send a message via MSN to DoctorQ
@Gavilan

I'm rebuilding an A1200Desktop setup (a sold one) and the power LED didn't work as well. After resoldering the LED pins everything works perfectly again. Try pushing on the LED with a finger, and if it lights up by doing so, a resolder should do the trick.
DoctorQ is offline  
Old 03 November 2005, 18:13   #3
Gavilan
Amiga user & abuser

 
Join Date: Jul 2005
Location: BUENOS AIRES, ARGENTINA
Age: 45
Posts: 178
Send a message via ICQ to Gavilan Send a message via MSN to Gavilan
@DoctorQ : you mean resoldering on the other side of the A500 mobo?? Becasue i checked and everything seemed to be in their place... Other than that, i guess that maybe its a common "fault", since i took that machine to a friend´s house...
Anyway, thanks for idea, maybe a resoldering wont harm anything, right?

Cheers!
Gavilan is offline  
Old 03 November 2005, 18:35   #4
DoctorQ
What?? Who?? DoctorQ!!
 
Join Date: Jun 2005
Location: Rødding/Denmark
Age: 40
Posts: 314
Send a message via MSN to DoctorQ
@Gavilan

Only a resolder of the LED pins on the keyboard.
DoctorQ is offline  
Old 03 November 2005, 19:47   #5
Gavilan
Amiga user & abuser

 
Join Date: Jul 2005
Location: BUENOS AIRES, ARGENTINA
Age: 45
Posts: 178
Send a message via ICQ to Gavilan Send a message via MSN to Gavilan
Ok, got it! will try to do it tonight. I will let you know how was it

Thanks!!
Gavilan is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amiga A500+ power LED fixing Anemos Hardware pics 8 29 March 2019 22:41
Amiga 500 keyboard power Hoopz support.Hardware 4 07 April 2013 06:27
Power LED dimming - why? Muzer support.Hardware 7 05 December 2009 07:37
blinking power led/no screen on amiga 500 Akuma support.Hardware 10 26 August 2006 13:45
amiga 500 power problem ! Unregistered support.Hardware 1 15 August 2002 00:27

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07149 seconds with 13 queries