English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 09 December 2021, 07:58   #21
Fairdinkem
Registered User

 
Join Date: Oct 2021
Location: Koo Wee Rup / Australia
Posts: 10
Quote:
Originally Posted by Hedeon View Post
You need more DMA memory with both spider and 8139 installed. So the question is, what are your mediator settings. Or post that medreport here.
I have attached the MedReport for you to take a look.
Attached Files
File Type: txt MedReport.txt (8.4 KB, 10 views)
Fairdinkem is offline  
Old 09 December 2021, 11:54   #22
Fairdinkem
Registered User

 
Join Date: Oct 2021
Location: Koo Wee Rup / Australia
Posts: 10
Quote:
Originally Posted by DarrenHD View Post
I would second this, try taking the spider out or only enabling one of the spider ports. Also try with a different network card if you have one.
I have tried removing the USB card (spider) issue still happens. I have tried three different network cards. The current one is definitely matched as a tested card according to Elbox website.
Fairdinkem is offline  
Old 09 December 2021, 19:51   #23
DarrenHD
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Location: London / Canada
Posts: 710
Quote:
Originally Posted by Fairdinkem View Post
I have tried removing the USB card (spider) issue still happens. I have tried three different network cards. The current one is definitely matched as a tested card according to Elbox website.
Interesting. Maybe related or not, I have a similar stalling issue with a 8029 card on my AA3000+. Although it uses Prometheus/Firestorm as the PCI bridge. Same symptoms though.
DarrenHD is offline  
Old 09 December 2021, 20:12   #24
Jpor
Registered User

 
Join Date: Feb 2019
Location: United Kingdom
Posts: 325
Quote:
Originally Posted by Fairdinkem View Post
I have attached the MedReport for you to take a look.
I can’t see any issues in your med config. The only thing you are not implementing is RadeonMemOS which is neither here or there.

I take it you’ve tried playing around rearranging the PCI cards?

I.e pci 1 = Radeon. pci 2 = Nic

PCI 1 = Nic pci 6 = Radeon etc…?

Again I think it could also be down to the TF card as I don’t know if this can cause issues.

Be interesting to see what Elbox comes back with.

Do you use the PCMCIA port? If not try setting to 8MB on the Mediator board jumper. Use Medconfig to set this.
Jpor is online now  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Elbox Fastethernet.device and Roadshow - SANA error 32 torsti76 support.Hardware 3 29 January 2020 12:54
Internet connection wizard stalls at 54% davethemackem New to Emulation or Amiga scene 0 22 January 2020 18:47
68060 change/use register stalls Nut Coders. Asm / Hardware 8 27 April 2012 10:08
winuae stalls/pauses for several seconds Gaula92 support.WinUAE 12 08 April 2009 21:33
Miami and FastEthernet Device [Mr_L] support.Hardware 2 09 February 2004 12:12

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.11447 seconds with 15 queries