English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 21 May 2002, 13:22   #1
Arnoud
 
Posts: n/a
r-type doesn't run

I downloaded the game r-type and transferred it to my amiga 500, but when I boot the rtype disk, i hangs in the flashscreen...anybody know this problem? thnx
 
Old 21 May 2002, 15:41   #2
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 48
Posts: 5,857
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
you might have transferred it using a transferring speed which was too high.
Some game disks have quite weird internal structures (due to removed copy protections, the disk is usually messed up to another extent, more than it used to be in original state), and they only get transferred correctly if you reduce the transferring speed.
The image of Extase required me to set the speed down to 9600 (or was it even 4800?) bps to transfer it correctly by null-modem cable!
andreas is offline  
Old 21 May 2002, 23:30   #3
Arnoud
 
Posts: n/a
Hooooo

thnx for replying man! im gonna try and reduce the transfer speed...
 
Old 24 May 2002, 12:33   #4
Arnoud
 
Posts: n/a
to andreas: I couldn't get amiga explorer decently installed with less than 19200 bitrate....but I found another version of the r-type.adf and this one works okay! thnx anyway
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
*HELP* Cadaver doesn't run.... jo125 support.Games 32 12 May 2018 16:40
X-DVE 2.60/2.72 doesn´t run. Help!!! gulliver support.Apps 4 15 April 2016 13:04
Space Fight doesn't not run on A1200? Anemos support.Games 6 27 October 2009 13:28
EASYADF doesn't run - error dsilva support.Apps 10 29 July 2009 18:13
Animal Kingdom - doesn't run on 0.8.21 andreas support.WinUAE 0 23 May 2002 16:26

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07237 seconds with 15 queries