English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 28 March 2021, 06:13   #1
provolik
Registered User

 
Join Date: Nov 2020
Location: Italy
Posts: 3
Post Same data disk ADF, different configurations

Hi, I am running FS UAE through the launcher V3.05u2 on UBUNTU 18.04 and I am having thi scenario.


I have two identical A600 configurations with workbench disk.


With FS-UAE I create an empty ADF disk.


I run the first configuration and I put some data in the empty disk.


After closing I run the second configuration, but the disk appears to be empty yet. Then I close again and I run the first configuration and the disk has the data.


If I create others configuraions the disk appear to be empty: it has data only in the configuration where I put data on it, but the adf file is the same.


So, where are the datas? How can I create a disk with datas available for all configurations I have?


Thanks.
provolik is offline  
Old 29 March 2021, 20:49   #2
amigafreak68k
Registered User
 
Join Date: Apr 2013
Location: Engelsdorf / Germany
Posts: 442
This is normal. FS-UAE creates things like snapshots of ADF files. So all changes are stored in these snapshots an let the ADF files as they are. You just use:

writable_floppy_images = 1

config option to be able to write all changes to the original ADF file.
amigafreak68k is offline  
Old 30 March 2021, 17:20   #3
provolik
Registered User

 
Join Date: Nov 2020
Location: Italy
Posts: 3
Hi, and thank you for the reply.


Unfortunately I tried but it doesn't work: I put the same configuration row in the two different configs, but the data keep to be differents.


Any idea?
provolik is offline  
Old 03 April 2021, 09:44   #4
BastyCDGS
Registered User
 
Join Date: Nov 2015
Location: Freiburg / Germany
Age: 41
Posts: 146
Send a message via ICQ to BastyCDGS
Hi!

Quote:
Originally Posted by provolik View Post
Hi, and thank you for the reply.

Unfortunately I tried but it doesn't work: I put the same configuration row in the two different configs, but the data keep to be differents.

Any idea?
The changes you did so far, i.e. before you set the writable_floppy_images flag, are still saved in the overlay file and are still in use.

Use X-Copy or another disk copy tool in order to copy your old overlayed disk to a new one with writable_floppy_images = 1 enabled.
BastyCDGS is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Request : Super Skidmarks Data Disk Track Disk 6 kryoflux dump ! dlfrsilver request.Old Rare Games 4 03 February 2021 23:32
adf sdf temp, where are my data? Blackgoat support.FS-UAE 2 19 April 2018 20:30
invalid compressed data while trying to extract lha, zip etc with adf inside Tarak1200 New to Emulation or Amiga scene 6 17 September 2010 18:16
adf/configurations redamiga New to Emulation or Amiga scene 19 13 August 2009 19:00
Vroom data disk haynor666 HOL contributions 0 13 November 2008 23:53

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.11185 seconds with 15 queries