English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 21 February 2006, 13:49   #1
gizmomelb
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Location: melbourne
Age: 52
Posts: 510
Blizzard 1230 and EDO RAM?

Hi all,

does anyone know if the Blizzard 1230 or 1260 accelerators for the A1200 will work with EDO 72 pin SIMMs? I have no idea when it comes to the older memory types.

Thanks in advance,
Gizmomelb
gizmomelb is offline  
Old 21 February 2006, 16:02   #2
Doc Mindie
In deep Trouble
 
Join Date: Sep 2004
Location: Manchester, Made in Norway
Age: 48
Posts: 834
Edo, FP..... doesn't matter to the Amiga, AFAIK.
Doc Mindie is offline  
Old 21 February 2006, 16:06   #3
dlfrsilver
CaptainM68K-SPS France
dlfrsilver's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melun nearby Paris/France
Age: 43
Posts: 8,830
Send a message via MSN to dlfrsilver
I have 4 kilos of Old RAM edo....which i test on my blizzard 1230 ^^
dlfrsilver is online now  
Old 21 February 2006, 17:23   #4
lopos2000
Zone Friend
lopos2000's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Cider is best In The West
Posts: 1,238
I use 16mb edo 60ns 3.3v ram and it works flawless. But if i use 32mb edo 60ns 5V ram i have to reset my A1200 a few times until it's working properly. I haven't got a clue why. Could this be down to a power supply problem? I use a A500 PSU.
lopos2000 is offline  
Old 21 February 2006, 22:13   #5
Doc Mindie
In deep Trouble
 
Join Date: Sep 2004
Location: Manchester, Made in Norway
Age: 48
Posts: 834
3.3volt vs 5volt, Lopos... the 5volt is likely to draw more power
Doc Mindie is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
double sided edo ram & blizzard 1230 hardwir3d Hardware mods 3 28 December 2012 13:00
FS: Phase 5 Blizzard 1230 IV + 64MB Ram Jon Hare MarketPlace 0 03 April 2012 12:48
For sale: Blizzard 1230-IV + FPU + 16 MB Ram Omolungo MarketPlace 1 17 May 2011 20:15
Blizzard 1260 + SCSI Kit + 128MB RAM + Bag of EDO SIMMS Hercules MarketPlace 17 12 August 2010 16:07
128MB ram in Blizzard 1230-IV BIGMODULE? BarrySWE support.Hardware 4 21 April 2006 18:55

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07984 seconds with 13 queries