English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 05 April 2013, 00:32   #1
Lochban1088
 
Posts: n/a
IDE CD-ROM drive not detected

Hi gents Im having a simmilar problem ive the idefix softeare with a 512md CF card as a hard drive when i try to detect my cd conneted to the ide fix the machine crashes out and gurus ive tryed 11 difrent cf cards and 4 diffrent cd roms even removing my acellerator and a clean install of os 3.1 it dose the same thing its not power related as i have a goliath 400 what psu any ideas ?
 
Old 05 April 2013, 08:00   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 6,382
Installed this: http://www.doobreynet.co.uk/files/am...ix_patches.lha ?
thomas is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IDE maxtransfer check detected split Leandro Jardim support.WinUAE 7 06 August 2012 00:31
A4000 and IDE CD-ROM 8bitbubsy support.Hardware 15 14 December 2011 18:00
amiga-ext-310-cd32-fmv.rom won't be detected by WinUAE Dic_Ray support.WinUAE 4 01 June 2008 19:50
ide cd rom Dave_wb support.Hardware 3 31 December 2006 13:49
Ide Cd Rom Sound Dave_wb support.Hardware 4 13 October 2005 13:53

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09961 seconds with 13 queries