English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 19 September 2014, 20:15   #1
Benfromnorway
 
Posts: n/a
Fastata 4000 mkiv and mediator 4000 problems

Hi everyone.

I just got my Fastata 4000 and inserted it into my miggy tonight. It only resulted in a blinking powerled and nothing else.

I tried the 3 different available zorro slots, but to no avail.

I then tried to move the HD from the onboard IDE to the Fastata in case they don't operate together, but no. Only powerled blinking.

Anything to do with the mediator jumper settings?
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FastATA MK-VI 4000 videofx support.Hardware 4 29 May 2014 17:39
FastATA MK-VI 4000 CF/SATA in A3000D trixeo support.Hardware 3 07 June 2013 10:44
Any problems using a Mediator board made for 4000 desktop in a 4000T? themamboman support.Hardware 2 31 March 2013 16:07
FastATA 4000 MK-III comatible with A3000? Akiko support.Hardware 0 13 September 2012 20:49
Buddha Flash Gold vs. FastATA 4000 Worfje support.Hardware 4 22 January 2005 00:31

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08696 seconds with 13 queries