English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware > Hardware pics

 
 
Thread Tools
Old 14 January 2013, 08:42   #1
RedskullDC
Digital Corruption

RedskullDC's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Dorrigo/Australia
Age: 57
Posts: 344
AlfaData : AlfaRAM RA6-1MB?

Hi All,

Does anyone have one of the AlfaRAM RA6-1MB trapdoor memory boards?

If so, would it be possible to get a decent pic on the component side of the board?

I've just received an A600 which has one fitted, but it's missing the RTC circuitry
Would be nice to add that functionality.

Many thanks in advance

Red
RedskullDC is offline  
Old 14 January 2013, 12:07   #2
RedskullDC
Digital Corruption

RedskullDC's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Dorrigo/Australia
Age: 57
Posts: 344
Hi All,

Never mind.

Found a fairly decent pic of one at the following URL:
http://privat.bahnhof.se/wb409723/my...A6%20-%201.jpg

Cheers,
Red
RedskullDC is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Use HDD over PCMCIA Alfadata CD1200 ? amigappc support.Hardware 5 28 June 2013 00:59
For sale or Swap: AlfaRam 1200 memory expansion UberFreak MarketPlace 1 11 September 2012 17:59
Alfa Data AlfaRam RA5-512K Battery mod... ElectroBlaster support.Hardware 6 10 September 2012 08:55
Drivers for Alfadata CD1200 PCMCIA amigappc project.ClassicWB 1 03 January 2011 08:05
Alfadata HDD switches Chain Hardware pics 1 02 March 2007 20:33

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.11503 seconds with 13 queries